Tatal lui Gica Popescu face o dezvaluire incendiara

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 14:12
8464 citiri
Tatal lui Gica Popescu face o dezvaluire incendiara

Constantin Popescu, tatal fostului capitan al echipei nationale, a declarat ca a fost santajat de Razvan Burleanu inaintea alegerilor de la Federatia Romana de Fotbal.

Tatal lui Gica Popescu sustine ca Razvan Burleanu este "un mare nesimtit", a carui principala activitate este santajul.

"V-am spus ca acest baiat este un mare nesimtit si se ocupa cu santajul de foarte mult timp. Cum eu am fost santajat si avertizat sa imi opresc baiatul sa candideze deoarece Burleanu tragea sforile, asa vad ca face acum cu Didi Prodan. Face acest lucru ca are spatele asigurat si profita de faptul ca baiatul meu e la puscarie", a declarat Constantin Popescu pentru Fanatik.

Acesta a continuat, mentionand ca Burleanu ar fi avut o alta atitudine la adresa fostilor mari fotbalisti, in cazul in care Gica Popescu n-ar fi fost condamnat.

"Daca Gica era liber, niciodata Burleanu nu avea tupeul sa ridice vocea sau privirea la baietii care au facut istorie pentru Romania. O sa vina vremea cand Burleanu o sa plateasca pentru toate magariile pe care le face acum. Este inadmisibil ca s-a luat de Gica Hagi si nici macar ca a fost la un meci sa il vada jucand pe Hagi", a mai spus Popescu.

In urma cu cateva saptamani, Constantin Popescu facea o declaratie si mai grava: "Burleanu mi-a bagat fiul la puscarie!"

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal a intrat, in ultimele saptamani, intr-un conflict cu mai multi fosti componenti ai Generatiei de Aur.

Gica Hagi si Didi Prodan au avut reactii acide la adresa lui Burleanu, in timp ce acesta a spus ca "Regele este un misogin cunoscut", in timp ce pe Prodan se pregateste sa-l demita.

C.S.

Quarterly Report - Editia 4

Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a fost primit luni, 20 mai, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara. El face o vizită oficială în Turcia, la invitaţia...
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a fost invitata ultimei ediții a rubricii „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre proiectele realizate în mandatul său, despre...
#Gica Popescu condamnat, #Gica Popescu alegeri FRF, #Constantin Popescu Razvan Burleanu , #FRF