Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Hagi si Gica Popescu, intalnire cu Guardiola la Bucuresti: Iata despre ce au discutat

Luni, 15 August 2016, ora 18:41
6860 citiri
Hagi si Gica Popescu, intalnire cu Guardiola la Bucuresti: Iata despre ce au discutat
Foto: Facebook/ Academia de fotbal Gheorghe Hagi

Gica Hagi si Gica Popescu s-au intalnit luni cu antrenorul lui Manchester City, celebrul Pep Guardiola.

Cei trei se stiu din perioada in care erau fotbalisti activi, toti imbracand tricoul Barcelonei.

Hagi, Popescu si Guardiola au discutat despre meciul dintre City si Steaua, dar si despre Academia de fotbal a "Regelui" de la Ovidiu.

"A fost o intalnire ca intre vechi prieteni, am depanat amintiri, am vorbit de meciul de maine, mi-a povestit cum se simte la City. Nu m-a intrebat despre Steaua, dar si daca ma intreba nu-i spuneam. Cum era sa-i divulg secretele unei echipe romanesti? I-am spus ca o sa aiba un meci foarte greu, dar stia deja lucrul asta. Faptul ca au venit cu doua zile inainte ca sa pregateasca meciul da dovada ca iau meciul foarte in serios si vor sa-l pregateasca la nivelul unui meci de Champions League. Stia toti jucatorii, a fost foarte bine informat de cei care se ocupa de lucrul acesta.

Cum il stiu eu pe el, un antrenor cu o foarte mare personalitate, cred ca o sa incerce sa-si impuna jocul. Dupa ce am vazut evolutia Stelei din meciul cu Sparta Praga si pentru ca City e la inceput de sezon si nu a prins ritmul de competitie, cred ca Steaua are sansele ei. Daca va repeta evolutia buna de la meciul cu Sparta, cu ajutorul publicului si foarte mult entuziasm, cred ca e capabila sa faca un rezultat bun. Speram ca Stanciu sa fie mai bun ca Aguero si sa faca diferenta", a spus Gica Popescu, citat de Sport.ro.

La randul sau, antrenorul lui City a fost ceva mai retinut in declaratii, insa nu a ezitat sa laude Academia lui Hagi.

"Asa este, ne-am intalnit cu totii, insa nu am vorbit despre meciul cu Steaua. Am discutat mai mult despre familiile noastre dar si despre Academia lui Hagi, este una dintre cele mai mari si importante din Europa si sunt sigur ca in curand vor iesi jucatori importanti pentru Romania de acolo", a spus Guardiola in conferinta de presa.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Hagi Popescu Guardiola, #Hagi Popescu intalnire Guardiola, #Guardiola Academie Hagi , #Gica Hagi