Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Reactia lui Razvan Burleanu dupa ce Gica Popescu si-a dat demisia pentru o fotografie facuta impreuna

Vineri, 12 Aprilie 2019, ora 13:05
9623 citiri
Reactia lui Razvan Burleanu dupa ce Gica Popescu si-a dat demisia pentru o fotografie facuta impreuna
Foto: Libertatea

Razvan Burleanu a comentat decizia luata de Gica Popescu, cel care a demisionat din comitetul pentru organizarea Cupei Mondiale din 2030, dupa ce presa a publicat o poza cu cei doi impreuna.

Burleanu s-a aratat surprins de faptul ca Popescu a demisionat doar pentru ca cei doi au facut o fotografie impreuna.

"Sunt surprins de aceasta decizie fiindca in primul rand nu exista o comisie sau un comitet de organizare pentru Campionatul Mondial din 2030 sau pentru Campionatul European din 2028.

E decizia lui, nu pot eu sa comentez. A explicat de ce a facut acest lucru? Cred ca el e cel mai in masura sa va explice de ce a luat aceasta decizie", a declarat Razvan Burleanu, conform Telekom Sport.

"Baciul" a luat aceasta decizie dupa ce cotidianul Libertatea a publicat o fotografie in care aparea alaturi de actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu.

De altfel, Gica Popescu a fost un car de nervi dupa ce a vazut poza cu el si cu Razvan Burleanu, pe care il considera inamicul sau numarul 1.

"Nu exista un dialog apropiat. Ce cred colegii mei din Generatia de Aur? Nu stiu, intreaba-i! Credeti ce vreti, dar n-ati fost in pielea mea! Nu stiti ce e in sufletul meu! Nu rascoliti un episod dureros pentru mine si va cer sa nu faceti aprecieri dupa un rahat de poza. Nu va doresc sa traiti ce am trait eu", a spus Gica Popescu la acea vreme pentru cotidianul Libertatea.

Popescu va ramane insa consilierul Vioricai Dancila si se va ocupa de organizarea unor meciuri de la EURO 2020 in tara noastra, marea sa promisiune fiind finalizarea liniei de cale ferata dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni.

De ce il detesta Gica Popescu pe Razvan Burleanu

Gica Popescu are o relatie foarte proasta cu Razvan Burleanu de mai bine de cinci ani.

In 2014, cu scurt timp inaintea alegerilor pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, la care fostul capitan al nationalei era favorit sa castige, Popescu a fost condamnat la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor. Alegerile au fost castigate ulterior de Razvan Burleanu, un necunoscut la acea vreme in lumea fotbalului.

Fosti fotbalisti din Generatia de Aur au vehiculat astfel varianta ca Burleanu ar fi omul serviciilor secrete si ca mazilirea lui Popescu ar fi fost premeditata.

Razvan Burleanu, fost consilier al presedintelui Traian Basescu, a negat ferm intotdeauna ca ar avea vreo legatura de acest gen sau ca s-ar afla in spatele condamnarii lui Gica Popescu.

Intrebat despre aceasta teorie, Gica Popescu a refuzat sa faca vreun comentariu, insa a anuntat ca nu va mai merge la meciurile echipei nationale cat timp Burleanu va fi presedinte.

In schimb, tatal lui Gica Popescu, Constantin, a lansat acuzatii grave la adresa lui Burleanu, intr-un interviu acordat in 2014.

"O sa va spun ceva in premiera. Baiatul meu a fost bagat in inchisoare din ordin politic iar principalul vinovat pentru acest lucru este noul presedinte al FRF. Razvan Burleanu este cel care mi-a bagat baiatul in puscarie!

Acest om a fost consilier la Cotroceni si mereu l-a intepat pe Gica cu acest dosar atunci cand aparea pe la televizor in campania lui electorala. Spunea ca Gica are dosar, are una, are alta si asa mai departe...", a spus Constantin Popescu in 2014.

C.S.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Gica Popescu demisie Razvan Burleanu, #Razvan Burleanu demisie Gica Popescu , #stiri Gica Popescu