Variantă-surpriză pentru banca FCSB-ului! Nu e nici Prepeliță, nici Ilie Poenaru

Miercuri, 02 Noiembrie 2022, ora 10:49
3239 citiri
Variantă-surpriză pentru banca FCSB-ului! Nu e nici Prepeliță, nici Ilie Poenaru
Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali este în căutarea unui nou antrenor, pe care dorește să îl instaleze cât mai rapid, mai ales că meciul cu West Ham bate la ușă.

Astfel, patronul de la FCSB s-ar fi orientat spre Liviu Ciobotariu, antrenor la FC Voluntari. Conform Fanatik.ro, Gigi Becali a luat legătura cu Florentin Pandele, primarul Voluntariului, pentru a discuta despre trecerea antrenorului la echipa roș-albastră.

Gigi Becali s-ar fi înțeles cu antrenorul și se mai așteaptă doar dezlegarea din partea primarului.

„Ciobotariu e și el pe listă, depinde foarte mult și de cei de la Voluntari. Avem 3 variante, între care și Ciobotariu. Nu pot să spun mai multe, nu vreau să supăr oamenii, să creadă că sunt variante și să se simtă prost.

Cert e că 100% va fi român. Eu zic ca azi, cel târziu mâine, rezolv, pentru că aș vrea să avem antrenor pe bancă mâine, la meciul cu West Ham”, a declarat Becali pentru GSP.ro.

Oficialii Voluntariului neagă însă, pentru moment, despărțirea de Ciobotariu.

"Aceste discuții nu își au rostul. Nu cred că Liviu Ciobotariu vrea să plece de la Voluntari, și nici noi nu ne dorim să plece de la echipă", a spus Bogdan Bălănescu, director executiv la Voluntari, în direct la Pro Arena.

#Gigi Becali, #FCSB, #nicolae dica, #liviuciobotariu, #ilie poenaru, #Prepelita , #FCSB