Gigi Becali, despre noul antrenor de la FCSB: ”Eu sunt stăpânul și toată lumea trebuie să-mi slujească”

Vineri, 02 Decembrie 2022, ora 14:30
2949 citiri
Gigi Becali, despre noul antrenor de la FCSB: ”Eu sunt stăpânul și toată lumea trebuie să-mi slujească”
Gigi Becali

FCSB a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 3-2 (2-1), joi seara, în deplasare, într-un meci restant din etapa a 6-a a Superligii de fotbal.

Pentru vicecampioni au marcat Joonas Tamm (21), Andrea Compagno (30) şi Malcom Edjouma (73), în timp ce golurile gazdelor au fost reuşite de Sebastian Mailat (14, 66).

FCSB a avut şi o bară, prin Octavian Popescu (52).

Leonard Strizu a debutat astfel cu o victorie ca antrenor al echipei FCSB.

Pus să comenteze relația pe care o are cu noul antrenor, dar și rolul acestuia în alcătuirea echipei, patronul Gigi Becali a avut o reacție caracteristică.

"Sunt manager general acum. Hagi stă și pe bancă, eu n-am dreptul să stau pe banca. Se vede mai bine jocul de sus.

N-am zis că fac eu echipa. Am zis “știți cine face echipa”, e o diferență. Nu mai stau să filozofez despre chestiunea asta. Eu sunt stăpânul și eu stăpânesc și toată lumea trebuie să-mi slujească.

Eu nu mă duc să fac lucruri tehnice, nu mă duc la antrenamente. Eu doar văd cum arată oastea mea, cine poate și cine nu. Eu i-am ales pe luptătorii ăștia și pot să-mi dau seama.

La ora asta, vreau să terminăm pe locul trei anul ăsta, asta îmi doresc acum. Trebuie să câștigăm toate meciurile de anul ăsta, după o să vedem", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

#Gigi Becali, #FCSB, #antrenor , #stiri FCSB
Comentarii