Ultima nebunie a lui Gigi Becali! De ce nimeni n-are voie să se parfumeze în jurul lui

Miercuri, 28 Decembrie 2022, ora 08:23
6502 citiri
Ultima nebunie a lui Gigi Becali! De ce nimeni n-are voie să se parfumeze în jurul lui
Gigi Becali e un excentric FOTO facebook

Gigi Becali nu se dezminte și rămâne același personaj excentric, capabil de a face gesturi greu de anticipat.

Ultima sa nebunie este legată de parfumuri și de teama de a nu fi afemeiat din cauza acestora.

„M-am dus acasă și m-am gândit așa: ma afemeiază pe mine parfumul? Le-am luat și le-am aruncat pe toate la coș. Nu mai am nimic, nici un parfum. Păi dacă mă afemeiază pe mine… Mi-a dat Dumnezeu dar, că după ce le-am aruncat, nu mai tânjesc după ele. Eu m-am abținut de la ceva ce nu mai voiam.

Eu acum dacă miroase cineva pe la palat și-l simt, întreb cine e și-l trimit acasă să se schimbe: ‘hai pleacă, ieși afară îi zic’. Sau o femeie care miroase a parfum prea tare… Ea, femeia, prin parfum te atrage că are afrodisiace. Mie îmi vine să vomit dacă miros. Eu nu suport parfumul, ăsta e dar de la Dumnezeu”, a spus Gigi Becali la Antena 3, citat de prosport.ro.

Ulterior, Becali a dezvăluit și ce l-a determinat, de fapt, să ia o decizie radicală în prag de an nou: „Paza Celor Cinci Simțuri”, o pildă a Sfântului Nicodim Aghioritul, l-a luminat pe patronul de la FCSB.

„Eu am citit „paza celor cinci simțuri” care spune că parfumul afemeiază pe bărbat, pentru că sufletul ia pe interior ce are pe exterior. Așa te afemeiază parfumul. Bărbăția este un atribut: și femeia trebuie să aibă bărbăție, dar se afemeiază prin ce poartă pe exterior: ce haine poartă, cu ce parfum se dă. Așa se afemeiază sufletul, dar sufletul trebuie să fie tare, să fie bărbătesc. De-asta am aruncat toate parfumurile, nu mai am nimica, gata” a spus Becali.

#Gigi Becali, #parfumuri, #aruncat, #afemeiat, #gunoi, #gest , #stiri fotbal