Gigi Becali și-a găsit antrenorul pentru locul 1 și amenință un oficial FRF: ”Du-te, mă, vezi-ți de treaba ta!”

Joi, 12 Ianuarie 2023, ora 11:19
6106 citiri
Gigi Becali și-a găsit antrenorul pentru locul 1 și amenință un oficial FRF: ”Du-te, mă, vezi-ți de treaba ta!”
Gigi Becali e ferm în privința lui Pintilii FOTO facebook

Telenovela legată de antrenorul principal al FCSB este departe de a fi rezolvată legal, însă patronul echipei se ține ferm pe poziții.

El vrea ca Mihai Pintilii să fie antrenor chiar dacă acesta nu are licența Pro și a confirmat faptul că acesta va conduce echipa ți în 2023, în ciuda regulamentului care îi interzice asta.

”Cum să nu fiu mulțumit de el? Aici vorbim pe fapte, mă! Mă obligi pe mine să pun un antrenor ca să stai pe locul 14? Nu vreau, pentru că eu dau bani. Eu vreau să stau pe locul 1. Pe mine, ăsta (n.r. - Mihai Pintilii) vreau să mă ducă pe locul 1.

E adevărat că trebuie să ia omul licență. Bine, mă, când a fost vorba de Mirel Rădoi și Edi Iordănescu dați dispense voi, pentru voi, care luați banii de la noi, salarii de la noi. `Vezi că te sancționăm, vezi că sunt Burchel, trebuie să faci ca Burchel`. Du-te, mă, Burchel, vezi-ți de treaba ta. De unde ai apărut tu acum?”, a declarat Gigi Becali conform sport.ro.

După 21 de etape, FCSB este pe locul trei în Liga 1, cu 38 de puncte. Farul e lider cu 45 de puncte, iar CFR Cluj e pe locul doi cu 44 de puncte.

Superliga României se reia la 20 ianuarie.

#Gigi Becali, #ferm, #antrenor, #pintilii, #licenta Pro, #atac FRF , #stiri fotbal