Gigi Becali, reacție explozivă la adresa lui Dică: ”E chestiune de antrenor. E om bun, dar degeaba!”

Luni, 31 Octombrie 2022, ora 23:12
3769 citiri
Gigi Becali, reacție explozivă la adresa lui Dică: ”E chestiune de antrenor. E om bun, dar degeaba!”
Gigi Becali

Universitatea Cluj a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-1 (2-0), luni, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 16-a a Superligii de fotbal.

Universitatea a punctat de două ori în prima repriză, prin senegalezul Mamadou Thiam (32), după o minge pierdută de Adrian Şut, şi prin Ioan Filip (40), după un balon respins greşit de francezul Malcom Edjouma.

Clujenii au avut şi o bară în prima repriză, prin Thiam (45+1).

FCSB nu a reuşit să îşi creeze nicio ocazie clară timp de o oră de joc, dar a făcut acest lucru după ce ''U'' a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea mijlocaşului brazilian Romario Pires (57), pentru o intrare dură la Andrea Compagno.

Portarul gazdelor, Andrei Gorcea, a avut intervenţii providenţiale la mingile trimise de Compagno (62), Valentin Miculescu (71, 77) şi Octavian Popescu (89), dar nu a mai avut ce face la şutul lui Andrei Cordea (86), care a marcat singurul gol al vicecampioanei.

Universitatea mai putea înscrie în ultimul minut (90+4), dar Lorand Fulop a ratat incredibil de două ori singur cu portarul.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a reacționat imediat după eșec, acuzându-l în principal pe antrenorul Nicolae Dică.

„E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înțeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toți fotbalul. Se supără, nu se supără... e om bun, dar degeaba. Cum să uiți fotbalul? Aș putea să mă iau de jucători. Dar știți de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar 2-3, echipa nu leagă pase. Eu zic de 5-6 meciuri că nu avem viitor.

Și CS Mioveni mai leagă 5 pase, noi nici atât. Vă dați seama? Noi puteam câștiga și azi din valoarea individuală, dacă nu făcea Șut greșeala aia. Dar nu ai cum să joci așa! Ne bate Rapid acum, ne dă 5! Uite, așa, cu ce jucători au ei pe acolo.

Am dat pe Miculescu 1,7 milioane, dar nu văd nimic. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă. E din ce în ce mai rău. Cum să joci cu un om în plus și să dai minge lungă?”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Farul o umilește pe CFR Cluj și îi pune titlul pe tavă FCSB-ului. Echipa lui Becali poate deveni campioană în această etapă
Farul o umilește pe CFR Cluj și îi pune titlul pe tavă FCSB-ului. Echipa lui Becali poate deveni campioană în această etapă
Formaţia Farul Constanţa a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. Învingătorii au marcat...
Cine e antrenorul uriaș care ar urma să o preia pe Bayern München
Cine e antrenorul uriaș care ar urma să o preia pe Bayern München
Zinedine Zidane este foarte aproape de a semna cu Bayern München pentru a prelua banca tehnică a echipei începând din această vară, scrie vineri DPA, care citează ziarul spaniol Mundo...
#Gigi Becali, #FCSB, #antrenor, #nicolae dica , #stiri fotbal