Gigi Becali vrea să facă revoluție în fotbal. "Strâng semnături pentru demiterea lui Răzvan Burleanu"

Joi, 16 Iunie 2022, ora 20:51
3126 citiri
Gigi Becali vrea să facă revoluție în fotbal. "Strâng semnături pentru demiterea lui Răzvan Burleanu"
Gigi Becali

Gigi Becali trece la măsuri după umilința României cu Muntenegru, 0-3.

Patronul FCSB a anunțat că strânge semnături pentru demiterea conducerii Federației Române de fotbal, în frunte cu Răzvăn Burleanu.

Rezultatele naționalei și ultimul comunicat dat de șeful FRF l-au enervat la culme pe Becali.

”Am fost întrebat dacă pot să fac ceva în situația asta, ce se întâmplă la Federație. M-am gândit și fac ceea ce trebuie să fac. Am dat ordin lui Vali Argăseală să ia tabelul cu toți membri asociați, să declanșeze strângerea de semnături pentru convocarea Adunării Generale a FRF pentru demiterea președintelui, a staff-ului, antrenorului, toți afară!

Punem numai oameni de fotbal, începând cu Gică Popescu în frunte. Îmi permite legea. Dacă semnează, bine. Dacă nu vor, asta e. Dacă nu vor să facem curățenie, eu îmi fac datoria. S-a întâmplat că ne bate cu 3-0 Muntenegru acasă. Eu îmi fac datoria! Eu încerc. E adevărat că e foarte greu.

El, când a candidat, nu era din fotbal, apoi a pus în statut că președintele trebuie să aibă 5 ani în fotbal. Scoatem din statut asta. Eu propun, dacă vor să voteze, bine, eu îmi fac datoria. Nu mă interesează de Gino Iorgulescu. Federația e problema. Noi vorbim acum de Gino Iorgulescu? Îl bagă în seamă cineva pe el la Federație? Eu încercă să fac acțiunea asta. Dacă nu iese, să fie sănătoși.

Mă deranjează declarațiile astea, nu putem accepta mediocritatea. Păi cine v-a pus să puneți oameni mediocri? Bă, taci din gură măcar. Nu-mi spune mie de bărbăție. Bărbăție înseamnă la revedere imediat după meci. Nu ne spui nouă ce înseamnă bărbăția, avem o vârstă! Până acum au tot fost decizii ferme. Acum să așteptăm și aceste decizii?

Strâng semnăturile sau mai aștept să văd deciziile ferme? L-a corupt și pe Argăseală. Nu l-a luat în toate deplasările? Vă dau cuvântul de onoare că nu știam că se ține Adunarea Generală (n.r.- pentru a vota președintele FRF). Bine, am greșit! Dacă mai era un candidat, spuneam: `Bă, Vali, hai să vedem, îl votăm pe ăla!`

Stelea trebuie să fie în staff-ul Federației. Vorbește frumos, echidistant, are calități economice. Oamenii de fotbal trebuie să fie în staff-ul Federației. Noi o să-l propunem pe Gică Popescu! Într-o săptămână vă sun, vorbim. Trebuie să strâng două treimi din 200, 160 de semnături. Să văd dacă pot să le strâng”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

FRF a reacționat după evoluția dezamăgitoare a naționalei din luna iunie, în Liga Națiunilor.

“Federaţia Română de Fotbal a respectat toate contractele pe care le-a avut cu selecţionerii Echipei Naţionale şi toate deciziile au fost luate în urma unor analize ample la nivelul Comisiei Tehnice a FRF.

Traversăm unul dintre cele mai dificile momente din ultimii 10 ani, la nivelul primei reprezentative. Nu putem accepta mediocritatea în teren, niciodată nu se va întâmpla acest lucru. Ne-am aşteptat şi ne-am dorit rezultate mult mai rapide în urma performanţelor jucătorilor de U21 din 2019 şi din 2021 sau să continuăm succesul calificării la EURO 2016. Din păcate, aceste meciuri au arătat nivelul nostru de astăzi şi că suntem departe de ţinta stabilită.

Dar ştim totodată că cei mai mulţi dintre jucători îşi doresc să facă performanţă în tricoul echipei naţionale şi să aducă bucurii suporterilor noştri, alături de staff-ul tehnic. Am avut o discuţie cu Edward Iordănescu şi am decis să continuăm colaborarea. Cred cu tărie că Echipa Naţională trebuie să fie pentru orice fotbalist român apogeul profesional, să fie întotdeauna o prioritate pentru el! Cu mult mai multă muncă şi sacrificii vom putea să construim din nou o echipă cu şanse reale de calificare la turneele finale”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal

Quarterly Report - Editia 4

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 5. Cea mai mare șpagă din istoria DNA, un fost concurent la „Vara Ispitelor” și un supraviețuitor de la Colectiv
Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 5. Cea mai mare șpagă din istoria DNA, un fost concurent la „Vara Ispitelor” și un supraviețuitor de la Colectiv
Partidele și alianțele electorale au avut timp până marți, 30 aprilie, ora 23:59, să-și depună candidaturile pentru primării și consilii județene. Pentru Primăria Sectorului 5 al...
Traian Băsescu explică importanța alegerilor europarlamentare. „Dacă vrem un președinte al Comisiei care să nu mai facă trăsnăi cu vaccinurile, nu votăm PSD şi PNL”
Traian Băsescu explică importanța alegerilor europarlamentare. „Dacă vrem un președinte al Comisiei care să nu mai facă trăsnăi cu vaccinurile, nu votăm PSD şi PNL”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că, dacă vrem ca Ursula von der Leyen să rămână preşedintele Comisiei Europene, atunci votăm PNL şi PSD. El a adăugat că, dacă vrem un...
#Gigi Becali, #Razvan Burleanu presedinte FRF, #echipa nationala Romania , #stiri Gigi Becali