De ce crede Gigi Becali că în România nu poate fi egalitate între femei și bărbați: ”La noi e mai mult foc de paie. Burleanu, Murleanu, USR...”

Marti, 27 Februarie 2024, ora 08:27
1876 citiri
De ce crede Gigi Becali că în România nu poate fi egalitate între femei și bărbați: ”La noi e mai mult foc de paie. Burleanu, Murleanu, USR...”
Gigi Becali

FCSB a învins-o cu emoţii pe FC Botoşani, ultima clasată, cu scorul de 3-2 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională, în etapa a 27-a a Superligii de fotbal.

Liderul s-a impus la capătul unui meci cu trei eliminări, dintre care două de la gazde.

În min. 15, Antwi l-a faultat pe Enzo Lopez şi a fost eliminat la semnalizarea arbitrajului video, după ce iniţial primise doar cartonaş galben.

Faza l-a determinat pe patronul FCSB, Gigi Becali, să lanseze declarații sexiste în direcția arbitrei din cabina VAR, Cristina Trandafir.

”Arbitrul a arbitrat bine, dar dacă pui o femeie... Vine o femeie și zice ”Domnule, roșu!”. Băi, ești nebun?

Lasă, bă, femeile la femei și bărbații la bărbați! Ați înnebunit cu totul? O luăm razna cu toții! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e luptă la jocuri și o arbitrează bărbații, băi nebunilor! Vine femeia... A făcut Dumnezeu dreptate. Tot din cauza ei. Ea, săraca, nu-și dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Și după aia...

Iar roșu la Olaru trebuia anulat. Ea... Dacă ea avea inteligență... Dar, femeie... Ce vrei? Se alege praful când femeia arbitrează bărbatul. Eu nu minimalizez femeia, că eu iubesc femeile chiar mai mult ca voi. Eu am una și o iubesc până la moarte. Mor oricând pentru nevasta mea și fetele mele.

Dar ăia care apără femeile ajung și la a treia sau a patra nevasta. Cum iubești femeia dacă tot o lași? Tu nu o iubești, o batjocorești! Nu-i dai respect. Eu femeii îi dau viața și dragostea mea, dar nu are ce să caute la arbitraj”, a declarat patronul FCSB.

”Dar nu sunt supărat. E sora mea, se împărtășește la biserică. Eu nu mă supăr pe oamenii cu care mă împărtășesc. Îi dau un sfat. Vrea să-i împlinească Dumnezeu ce cere la Biserică? Să se lase de arbitraj. Sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbații. Și Dumnezeu o va ajuta cu dorințele. Știe ea la ce mă refer. Ea vine la noi la biserică”, a completat Becali.

”Vin ei cu egalitatea de gen. Dar cu femeia... Bine, mă, se va alege lumea direct distrusă cu egalitatea de gen. Dar nu va exista la noi. La noi e mai mult foc de paie. Burleanu, Murleanu, USR...Nu va fi în România egalitate de gen. Dacă ești femeie, stai mă acasă”, a mai spus patronul FCSB, referindu-se la egalitatea dintre femei și bărbați.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali, după 2-2 cu Rapid: "L-am scos din echipă că fuge de minge"
Gigi Becali, după 2-2 cu Rapid: "L-am scos din echipă că fuge de minge"
Gigi Becali și-a exprimat nemulțumirile după meciul cu Rapid. Pe de altă parte, patronul e satisfăcut că s-a mai făcut un pas spre titlu. În clasament, FCSB este lider, cu 45 de puncte,...
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
#Gigi Becali, #Femei, #barbati, #egalitate , #stiri fotbal