Gigi Becali s-a încurcat în sisteme de joc la miezul nopții și l-a distrus pe Dică după înfrângerea cu Farul

Joi, 01 Septembrie 2022, ora 01:15
9953 citiri
Gigi Becali s-a încurcat în sisteme de joc la miezul nopții și l-a distrus pe Dică după înfrângerea cu Farul
Gigi Becali

Gigi Becali l-a atacat dur pe antrenorul lui Nicolae Dică după înfrângerea din Superliga, 1-3, cu Farul Constanța.

Patronul FCSB a spus că va schimba sistemul de joc în meciurile următoare, dezvăluirea viitoarei tactici la echipa sa creîndu-i probleme în intervenția pe care a avut-o la Digi Sport, la miezul nopții, după finalul partidei din Superliga.

Becali a enumerat și jucătorii care trebuie să fie titulari la FCSB.

"Jucătorii de la noi vor să-și etaleze talentul. Noi am mâncat bătaie pentru că au jucat ei fotbal, Farul a vrut să joace fotbal, iar noi am fost vedete calificate în Europa. De ce să alergăm noi prea mult?

Nu știu eu ce zice Dică despre curajul jucătorilor, dar jucătorii ăia care n-au curaj despre care spune el au calificat echipa în grupele Conference. E și vina lui Dică, e clar. Dacă ai o echipă valoroasă ca FCSB și n-ai posesia, e numai vina antrenorului!

Nu se poate să câștigi cu 4-2-3-1, asta e cea mai mare greșeală. E ordin, o să îi cer să joace 4-3-3! Trebuie să joci cu doi mijlocași defensivi în 4-2-3-1, aici ne-a distrus Viitorul. Dacă joci 4-3-3, e altceva. Mă impun aici! N-am avut azi mijlocași defensivi, nici Olaru, nici Dulca n-au fost ce trebuie. Mijlocul terenului, dacă nu-l domini la fotbal, pierzi meciul. Va juca 4-3-3 de-acum, o să-i cer asta.

Sau dacă va juca 4-2-3-1, va juca cu Oaidă și Edjouma în fața apărării. Am luat gol în situații de 2 contra 5. Dacă mijlocul terenului nu-i al tău, cum să joci fotbal? Coman, Cordea, Compagno, Tavi Popescu n-au jucat rău, dar am pierdut meciul. De ce? Pentru că n-am avut mijlocul terenului", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

FCSB a pierdut cu 1-3, la Constanța și echipa lui Becali este pe locul 13, poziție de baraj, cu doar 7 puncte după șapte etape.

#Gigi Becali, #Gigi Becali FCSB, #farul constanta, #Hagi , #stiri Gigi Becali