Gigi Becali, trădat de finul Pandele: ”Ce să cauţi, mă, în Grecia? Nu te mai duci în Grecia”

Luni, 16 Mai 2022, ora 13:15
10210 citiri
Gigi Becali, trădat de finul Pandele: ”Ce să cauţi, mă, în Grecia? Nu te mai duci în Grecia”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că, în 2013, i-a ordonat antrenorului Laurenţiu Reghecampf să nu folosească titularii în meciul cu FC Viitorul, pentru a ajuta echipa naşului său, Gheorghe Hagi, să se salveze de la retrogradare. Becali ar fi dorit ca primarul Florentin Pandele, finul lui, să procedeze în acelaşi fel la FC Voluntari în meciul cu FCSB de sâmbătă.

"Eu cred că mă iubeşte finul meu (n.r. - Pandele)... Eu îl iubesc pe finul meu (n.r. - Hagi). Când a fost vorba de interes, am făcut împotriva mea şi nu numai împotriva mea. Ei fac şi împotriva dragostei, nu vezi? Dacă îl iubeşti pe unul...

De exemplu, eu când a fost cu Gică atunci în 2012 (n.r. - 2013), de retrograda Farul (n.r. - Viitorul)... Reghe făcea pe nebunul! Du-te, mă, de aici, asta e echipa! El, că îşi dă demisia. Dă-ţi, bă, demisia! Cum adică, dacă eu am posibilitatea să-l ajut pe naşul meu când n-am niciun interes, cum să nu-l ajut pe naşul meu? Şi Reghe făcea figuri.

Şi am pus numai copiii, de a bătut naşu' cu 5-1 (n.r. - 5-2), că avea nevoie naşu'. Păi, ce trebuia să-mi mai spună mie Hagi ceva? Îl ajut pe naşul meu, mă! Poţi să te dai peste cap. Dacă am posibilitatea să-l ajut pe naşul meu, îl ajut. Şi l-am ajutat pe naşul meu. Reghe, că el nu face aşa ceva. Ce vorbeşti, mă? I-am spus lui MM: Tu te duci şi faci schimbările pe care le zic dacă nu conduce naşul! Şi asta e echipa, pe asta o dai! Tu dai echipa, nu o dă antrenorul! Echipa asta este cu copiii. Dacă eu pot să-l ajut pe naşul meu şi nu îl ajut, înseamnă că sunt criminal! Cum să fac împotriva la naşul meu când nu am niciun interes?

Spune finul meu (n.r. - Pandele) că e în Grecia. Ce să cauţi, mă, în Grecia? Nu te mai duci în Grecia. Are nevoie naşul meu? Nu mai plec în Grecia. De ce? Pentru că ştiu că nu mă ascultă Ciobotariu (n.r. - antrenorul FC Voluntari) şi cu Bălănescu (n.r. - directorul clubului). Băi Bălănescule şi Ciobotariule, ia veniţi încoace! Băi, aşa să faceţi! Noi avem nevoie să jucăm în cupă, nu că-l ajut pe naşul, dar jucăm în cupă. Să fie dreptatea!", a declarat Becali la ProArena.

Gigi Becali este supărat după ce FCSB a remizat, scor 1-1, cu FC Volunatri, iar CFR Cluj a câştigat cu Universitatea Craiova, scor 2-1, rezultate în urma cărora echipa antrenată de Dan Petrescu a cucerit al cincilea titlul de campioană la rând.

În finalul sezonului 2012/2013, FC Viitorul, ameninţată cu retrogradarea, a învins-o pe FCSB, care era deja campioană, în deplasare, scor 5-2, reuşind să se menţină în Liga I.

Citeste si:
Gigi Becali a făcut echipa pentru noul sezon! Care sunt titularii de la FCSB
Gigi Becali a făcut echipa pentru noul sezon! Care sunt titularii de la FCSB
FCSB a ratat pentru al șaptelea an consecutiv titlul de campioană a României și va începe noul sezon cu gândul să evite un nou eșec. Vechile obiceiuri rămân însă valabile, implicarea...
Dorit de Gigi Becali la FCSB, Dorin Rotariu și-a decis viitorul. Unde va juca în noul sezon
Dorit de Gigi Becali la FCSB, Dorin Rotariu și-a decis viitorul. Unde va juca în noul sezon
Atacantul Dorin Rotariu va evolua şi sezonul viitor la echipa Atromitos Atena, a anunţat, luni, clubul grec. "Au fost oferte de la alte echipe, dar am vrut să rămân cu Atromitos", a spus...
Comentarii
olimpiu
rank 3
Gigi nu merge smecheria tot timpul.
neagra13
rank 4
Daca intri in labirintul relatiei nash cu fin si invers vei vorbi