Patronul FCSB nu recunoaște victoria CFR-ului: ”Nu au câştigat campionatul, l-au furat cu ofsaiduri. Eu nu felicit hoția”

Luni, 16 Mai 2022, ora 13:56
4727 citiri
Patronul FCSB nu recunoaște victoria CFR-ului: ”Nu au câştigat campionatul, l-au furat cu ofsaiduri. Eu nu felicit hoția”

Patronul FCSB, Gigi Becali, nici nu vrea să audă de posibilitatea de a felicita campioana CFR Cluj, considerând că ardelenii au câştigat titlul cu "hoţie, minciună şi nedreptate".

"Nu am avut aşa mari emoţii, nu ştiu de ce. Dacă nu mai eram la mâna noastră... Am avut (n.r. - aşteptări de la Universitatea Craiova în meciul cu CFR Cluj), dar au dat şi golul ăla aiurea, în primul rând nu a fost fault... Au dat şi golul din ofsaid, ofsaid mare.

Ce au câştigat ei campionatul? O să vedem când se va juca... Pentru că la ora asta sunt două ofsaiduri mari. Nu l-au câştigat, dacă îl câştigi cu hoţie... Ofsaid mare sau mic, e ofsaid. Au câştigat cu două ofsaiduri, ce să mai facem altceva, ce să mai zicem? Şi cu un gol dat pe tavă (n.r. - al doilea al CFR-ului cu Craiova).

Mai multe nu am ce să spun, doar atât spun: nu au câştigat campionatul, l-au furat cu ofsaiduri! Altceva nu am ce să comentez.

(n.r. - că în timpul seoznului FCSB ar fi fost mai mult ajutată de arbitri) Nu e adevărat, e minciună! CFR a fost avantajată toată viaţa ei, de când s-a născut.

(n.r. - dacă o felicită pe CFR Cluj) Du-te, bă, eu nu felicit, eu niciodată nu felicit hoţia şi minciuna şi nedreptatea, bă! Cum să felicit nedreptatea? Ce, eu felicit ofsaidurile furate şi goluri furate? Ăia (n.r. - Barcelona pe Real Madrid) au felicitat pentru că au câştigat pe dreptelea. Atât timp cât s-a luat pe nedrept şi pe ofasaid şi pe ultimele meciuri, niciodată în viaţa ta nu felicit eu! Ăia nu sunt oameni să-i felicit niciodată! Cum să-i felicit dacă ei fac tot felul de mizerii?

Juca vreodată Voluntariul dacă nu dădeau ei prime? Ce, mai stau să aduc eu probe? E clar! Să ancheteze, e treaba lor, instituţiile statului să ancheteze, nu eu. Eu am spus ce ştiu şi ce mi-au spus. Şi nu numai ce mi-au spus, e situaţia clară. Pentru ce să bagi tu echipa întreagă când tu joci cupa, pentru ce? Am vorbit cu Rotaru (n.r. - patronul Universităţii Craiova) ieri şi mi-a zis: ”Bă, Gigi, eu bag toată echipa, dar dacă eram calificat în cupă, puteai să zici ce vrei, urmăream interesul meu”. Da, mă ai dreptate!", a declarat Becali, la ProArena.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte.

Citeste si:
Gigi Becali a anunțat strategia pe timp de război la FCSB. Care va fi politica de transferuri
Gigi Becali a anunțat strategia pe timp de război la FCSB. Care va fi politica de transferuri
Într-o declarație la Digisport, Gigi Becali a anunțat modul în care va acționa la FCSB în perioada următoare, în contextul în care echipa sa va evolua în Conference League, dar și în...
4 dintr-o lovitură la FCSB! Gigi Becali și-a îmbogățit colecția de ”perle” cu fotbaliști de națională
4 dintr-o lovitură la FCSB! Gigi Becali și-a îmbogățit colecția de ”perle” cu fotbaliști de națională
Patronul FCSB, Gigi Becali, a luat decizia de a promova la prima echipă antrenată de Toni Petrea patru dintre fotbaliștii naționalei Under 19 care a participat recent la Campionatul European...