Noua perlă a lui Gigi Becali va veni din vară la FCSB. "Unul din ăsta rupe plasele la 18-19 ani"

Marti, 02 Aprilie 2024, ora 17:32
2103 citiri
Noua perlă a lui Gigi Becali va veni din vară la FCSB. "Unul din ăsta rupe plasele la 18-19 ani"
Gigi Becali a;teapt[ noua vedeta a echipei. Foto: Hepta.ro

Petrolul a egalat-o in extremis pe Dinamo (1-1), în minutul 90+13, iar punctul scos de ploieșteni se datorează jucătorului ce aparține FCSB, Alexandru Musi (19 ani).

Acesta a fost împrumutat de către clubul patronat de Gigi Becali la Petrolul pentru a putea juca având în vedere acesta nu avea loc în echipa roș-albastră.

Musi a avut un sezon foarte bun la Petrolul, unde s-a remarcat ca o adevărată revelație. Penalty-ul scos de Musi a fost transformat de Gicu Grozav (33 de ani), lucru care a dus la câștigarea unui punct important în ultimul minut.

Musi nu a început meciul titular dar atunci când a fost introdus a schimbat jocul ”Lupilor Galbeni”. Musi a fost introdus pe teren în minutul 57, în locul lui Alexandru Isfan și s-a remarcat ca fiind unul dintre cei mai dinamici jucători de pe teren.

Fostul portar al echipei naționale, Florin Prunea, crede că Musi poate fi noua perlă a lui Gigi Becali.

Gigi Becali a anunțat deja că Alexandru Musi, împrumutat de FCSB la gruparea ploieșteană în acest sezon, va reveni la liderul SuperLigii și va fi reținut în lot pentru stagiunea următoare.

Fostul internațional Florin Prunea consideră că mijlocașul ofensiv se va impune chiar în primul 11 al FCSB-ului, mai ales că ar fi o variantă pentru acoperirea regulii U21 încă doi ani.

”Musi vine și după un an de divizia B, unde a fost unul dintre cei mai buni jucători, la Iași. Pentru un puști, nu e ușor. FCSB va fi acoperită pentru regula U21, va fi om de bază”, a spus Prunea, la emisiunea Fotbal Club, de la Digisport.

”E un jucător care face diferența”, a transmis și Dănciulescu, iar Ilie Dumitrescu a concluzionat: ”Are o ușurință să scoată adversar din joc... Ajunge și la finalizare, are personalitate, e un copil bun”.

"Îmi place de el. Îmi place, are tehnică, vede bine jocul, driblează. Îl iau la vară, deja s-a văzut că e jucător. Fotbalistul de multe milioane de euro rupe plasele la 18-19 ani", a transmis Gigi Becali, în urmă cu câteva săptămâni.

Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Gigi Becali, #Steaua, #FCSB , #Gigi Becali