Imagini de colecție cu Gigi Becali, sfios printre legendele Stelei '86: "Mă bucură foarte tare că am fost și eu invitat" VIDEO

Sambata, 25 Martie 2023, ora 22:18
8225 citiri
Imagini de colecție cu Gigi Becali, sfios printre legendele Stelei '86: "Mă bucură foarte tare că am fost și eu invitat" VIDEO
Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali a avut o relație cu suișuri și mai multe coborâșuri cu jucătorii care au câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

În 2001, Becali era unul dintre finanțatorii clubului Steaua, dar aspira la cumpărarea echipei, ceea ce avea să se petreacă doi ani mai târziu după celebra tranzacție care a condus în cele din urmă la divizarea clubului.

La petrecerea din 2001, prilejuită de împlinirea a 15 ani de la câștigarea Cupei Campionilor, Gigi Becali era fericit să stea alături de Gabi Balint, Tudorel Stoica sau Victor Pițurcă, foști mari jucători ai roș-albaștrilor, cu care Gigi a intrat peste ani în conflict și i-a „direcționat” astfel către CSA Steaua.

Ce spunea Gigi în 2001, într-un interviu acordat unei televiziuni din Focșani, Diplomatic TV. "Pentru Steaua București și pentru mine, că este primul an de când am intrat în fotbal, înseamnă forte mult. Nu sunt de acord să ne batem noi între români, trebuie să ne comparăm forțele cu străinii. Jucăm cu Dinamo, cu Rapid, cu Craiova, dar ei sunt tot români. Ce facem, ne luptăm noi între români? Pe mine mă interesează competițiile europene.

Mă bucură foarte tare că am fost și eu invitat la această festivitate și am felicitat toți acești jucători de la Sevilla. Eu mă gândesc să mai trăim încă o dată și eu promit asta publicului și iubitorilor de fotbal, că în 10 ani vom mai trăi aceste clipe".

#Gigi Becali, #FCSB, #Steaua, #Steaua 86, #tudorel stoica, #gabi balint, #Florentin Dumitru , #FCSB