Ziare.com
Home > Personalitati > Gilardino Alberto
Gilardino Alberto
Gilardino, suspendat pentru ca a marcat cu mana (Video)

Marti, 28 Octombrie 2008, ora 09:57

Gilardino, suspendat pentru ca a marcat cu mana (Video)

Gilardino Alberto / Fiorentina

Atacantul echipei Fiorentina, Alberto Gilardino, a fost suspedat pentru ca a marcat cu mana in meciul cu Palermo. Colegul lui Mutu a fost suspendat pentru doua etape in baza imaginilor televizate ale meciului din etapa a 8-a a campionatului italian de fotbal. Astfel, Gilardino nu va puea sa participe la urmatoarele doua intalniri din campionat, miercuri, cu Inter, si duminica in compania formatiei Siena. "A fost involuntar. Am fost lovit cu genunchiul din spate si, in cadere, am atins balonul cu mana. Acum am vazut imaginile televizate, imi cer scuze", a declarat Gilardino. AC Fiorentina a castigat duminica seara, scor 3-1, intalnirea disputata la Palermo. Golurile intalnirii au fost marcate de Simplicio, respectiv Mutu, de doua ori, si Gilardino. VEZI MAI JOS VIDEO:

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Gilardino Alberto, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Alberto Gilardino
Alberto Gilardino
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Gilardino Alberto, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor