Triplă campioană olimpică lovită de Covid-19

Vineri, 23 Februarie 2024, ora 11:24
1273 citiri
Triplă campioană olimpică lovită de Covid-19
Gabby Douglas FOTO facebook

Gimnasta americană Gabby Douglas, triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, spera să revină sâmbătă în competiţiile din Statele Unite, dar ea nu mai poate concura, deoarece a fost testată pozitiv cu Covid-19, relatează L'Equipe.

Sportiva în vârstă de 28 de ani urma să participe la prima sa competiţie după aproape opt ani şi la un titlu olimpic pe echipe la Rio, în 2016, dar a anunţat joi că va lipsi de la Winter Cup (competiţie naţională), sâmbătă, deoarece are Covid-19.

Sportiva a scris un mesaj pe Instagram pentru a împărtăşi vestea proastă. "Sunt foarte tristă să spun că nu voi concura în acest weekend. Eram atât de entuziasmată să mă întorc în competiţii...".

La 28 de ani, Douglas ar fi fost cea mai în vârstă gimnastă care a concurat la Winter Games.

Douglas a câştigat medalia de aur la individual compus la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, dar şi aurul pe echipe în 2012 şi în 2016.

Ea plănuieşte să concureze la campionatele americane şi la selecţiile olimpice din vară pentru a-şi câştiga un loc în echipa olimpică pentru a treia oară. Acest plan a fost făcut public încă din luna iulie a anului trecut, când Douglas a postat despre revenirea sa la gimnastica profesionistă.

Simone Biles vrea, de asemenea, să intre în echipa olimpică. Biles şi Douglas au fost colege de echipă la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Triplă istorică pentru Corona Brașov. A devenit și campioană națională la hochei
Triplă istorică pentru Corona Brașov. A devenit și campioană națională la hochei
CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în...
Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Tenismanul britanic Andy Murray nu va suferi o intervenţie chirurgicală din cauza accidentării lui gleznă, în timp ce recuperarea lui progresează, deşi momentul revenirii lui la turnee este...
#gimnastica, #campioana, #douglas, #covid, #probleme, #revenire , #stiri din sport