Gina Pistol, disperată înainte de nuntă: ”Îmi vine să mă dau cu capul de mașină”

Joi, 25 Mai 2023, ora 14:21
3255 citiri
Gina Pistol, disperată înainte de nuntă: ”Îmi vine să mă dau cu capul de mașină”
Gina Pistol și Smiley FOTO: Instagram / ginapistol

Cântăreţul Smiley şi prezentatoarea TV Gina Pistol vor deveni în curând soţ şi soţie, după o relație de șase ani din care a rezultat deja un copil.

Cu câteva zile înaintea evenimentului programat la 27 mai, Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele sociale chinurile prin care trece, referitoare la organizare.

„Cu traficul acesta o să ajung și eu la cununia civilă de sâmbătă. Băi, stăteam, așa, la semafor, si mă gândeam...Eu și gândurile mele în trafic. Ziceam așa, că dacă eram și eu un om normal, și o viitoare mireasă normală, programul meu din această săptămână ar fi arătat cu totul altfel.

Adică m-aș fi întâlnit și eu cu câteva prietene la restaurant, să stăm de vorbă, să râdem, să bem un pahar de Prosseco. Poate aș fi mers o zi sau două la Spa, să-mi fac niște proceduri, poate aș fi mers să-mi fac niște masaje de relaxare, să mă relaxeze la cap. Nu știu, aș fi făcut alte chestii, mult mai normale. Nu, mă, nu. Mie nu-mi place normalul. Mie îmi place să stau în trafic, să mă enervez la semafor. Deci, băi, îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină”, a afirmat Gina Pistol.

#Gina Pistol, #Smiley, #nunta , #stiri media