Dragnea neaga intalnirea conspirativa cu Gino Iorgulescu

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 07:27
2539 citiri
Dragnea neaga intalnirea conspirativa cu Gino Iorgulescu
Foto: Prosport

Vicepremierul Liviu Dragnea a negat intalnirea conspirativa cu Gino Iorgulescu, de miercuri seara, intalnire care a inclinat decisiv balanta voturilor la alegerile LPF.

Dragnea sustine ca miercuri a discutat ore bune proiectul de buget la Guvern, dupa care, seara, a iesit la "o cafea" cu premierul Victor Ponta.

"Eu cu domnul Victor Ponta am avut discutii de dimineata - nu, cam de la 12.00 - pana seara tarziu la Guvern, impreuna cu domnul Voinea si domnul Chitoiu, cu fiecare ministru despre fila de buget aferenta ministerului respectiv, dupa care am plecat cu premierul, recunosc si imi asum, chiar la mine acasa.

Am fost intr-adevar aseara la mine acasa, dupa care am fost la un restaurant la 50 de metri de apartamentul pe care il am inchiriat, am baut o cafea impreuna si am plecat, ulterior. Nu imi aduc aminte sa fi fost implicati in alte lucruri", a spus Dragnea, citat de Mediafax.

Mai mult, vicepremierul nu stia nici macar ca prietenul sau, Iorgulescu, a castigat alegerile de la Liga.

"A fost schimbat domnul Dragomir? Daca a fost schimbat, inseamna ca nu a mai avut suficienta sustinere. Eu nu pot sa fiu decat multumit de aceasta apreciere a domnului Dragomir ca eu si premierul lucram bine. Asta, va dati seama, ne creeaza o stare buna. In general lucrez bine cu premierul Victor Ponta. Dar nu stiu la ce se referea, daca se referea in general la activitatea guvernamentala sau la altceva. S-a referit la altceva?", a mai declarat Dragnea.

Victor Ponta si Liviu Dragnea au participat la o intalnire cu Gino Iorgulescu si mai multi sefi de cluburi din Liga 1, cu doar cateva ore inainte de alegerile LPF.

Cei implicati, cu exceptia lui Dragnea, nu au negat discutiile, precizand chiar ca seful Guvernului le-a facut promisiuni privind reducerea fiscalitatii in fotbal.

Ponta se tine de glume dupa alegerile de la LPF: Cum ii raspunde lui Dragomir

Dumitru Dragomir, invinsul de la alegerile de joi, sustine ca tocmai interventia lui Ponta si Dragnea pe langa conducatorii de cluburi a inclinat balanta decisiv in favoarea fostului patron de la FC National.

Gino Iorgulescu a castigat, joi, alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, dupa ce l-a invins pe Dumitru Dragomir cu scorul de 11-7.

Gino Iorgulescu a produs surpriza: L-a invins pe Dumitru Dragomir si a castigat sefia LPF

Dumitru Dragomir paraseste astfel postul pe care l-a ocupat in ultimii 17 ani.

Gino Iorgulescu are 57 de ani si s-a remarcat ca fotbalist la Sportul Studentesc si echipa nationala, iar dupa retragere s-a ocupat de echipa Progresul/FC National Bucuresti. In ultimii ani a stat departe de fotbal, de aceea candidatura sa a venit ca o surpriza.

Bomba in fotbal: Liviu Dragnea, implicat in alegerile de la LPF! A fost prezent si Ponta?

Cei doi s-au mai batut odata pentru sefia LPF, in 2000, cand castig de cauza a avut Dumitru Dragomir, cu 11 voturi la 5 (la vremea respectiva Liga 1 era alcatuita doar din 16 echipe).

Quarterly Report - Editia 4

Noi reguli privind exproprierile. Vor fi posibile și dacă scopul ține de "interes strategic" pentru "industria națională de apărare"
Noi reguli privind exproprierile. Vor fi posibile și dacă scopul ține de "interes strategic" pentru "industria națională de apărare"
Guvernul a aprobat joi, 30 mai, o ordonanță de urgență care prevede că Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului poate iniţia şi desfăşura proceduri de expropriere pentru...
Sute de candidaţi la alegerile europarlamentare din iunie, verificați dacă au colaborat cu Securitatea. Concluziile CNAS
Sute de candidaţi la alegerile europarlamentare din iunie, verificați dacă au colaborat cu Securitatea. Concluziile CNAS
214 candidaţi la alegerile europarlamentare au fost verificați de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii și în cazul lor au fost emise adeverinţe că nu au colaborat cu...
#Dragnea Ponta fotbal, #Dragnea intalnire Iorgulescu, #Iorgulescu alegeri LPF, #Iorgulescu presedinte LPF , #LPF