Probleme la Liga: Gino Iorgulescu, amenintat cu demiterea!

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 22:28
7504 citiri
Probleme la Liga: Gino Iorgulescu, amenintat cu demiterea!
Foto: Digi 24

Gino Iorgulescu este amenintat cu demiterea la doar cateva ore de la castigarea alegerilor pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

Promisiunile pe care oamenii din fotbal sustin ca Victor Ponta le-a facut la intalnirea in care s-a decis inlocuirea lui Dragomir ii pot fi fatale lui Gino Iorgulescu.

Ioan Niculae, patronul clubului Astra Giurgiu, a anuntat ca Iorgulescu va fi dat afara in cazul in care cota de impozitare pentru salariile din Liga 1 nu va fi redusa drastic, asa cum s-a discutat la intalnirea la care a participat si Victor Ponta.

"Daca Gino nu se tine de cuvant, exista intotdeauna posibilitatea de a fi inlocuit din functie. Sper ca domnul Ponta si Guvernul Romaniei sa se tina de cuvant. Daca nu se respecta ce am discutat, Gino va avea mari probleme cu noi", a spus Niculae la emisiunea Fanatik.

Niculae a dezvaluit si pozitia pe care Victor Ponta a avut-o in cadrul intalnirii care a avut loc miercuri seara.

"Oamenii au inteles ca avem sprijinul politic de partea noastra si putem reduce fiscalitatea. Domnul Ponta a zis ca stie ca suntem impovarati de acest sistem fiscal si ca nu putem plati 1 euro si inca unul la stat. A ramas sa ne intalnim cu reprezentantii Ministerului de Finante pentru a gasi o solutie care sa nu afecteze cetatenii romani, dar sa ne dea o mana de ajutor", a precizat Niculae.

Gino Iorgulescu a produs surpriza: L-a invins pe Dumitru Dragomir si a castigat sefia LPF!

Gino Iorgulescu a castigat, joi, alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, dupa ce l-a invins pe Dumitru Dragomir cu scorul de 11-7.

Dumitru Dragomir paraseste astfel postul pe care l-a ocupat in ultimii 17 ani.

Gino Iorgulescu are 57 de ani si s-a remarcat ca fotbalist la Sportul Studentesc si echipa nationala, iar dupa retragere s-a ocupat de echipa Progresul/FC National Bucuresti. In ultimii ani a stat departe de fotbal, de aceea candidatura sa a venit ca o surpriza.

Cei doi s-au mai batut odata pentru sefia LPF, in 2000, cand castig de cauza a avut Dumitru Dragomir, cu 11 voturi la 5 (la vremea respectiva Liga 1 era alcatuita doar din 16 echipe).

C.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Gino Iorgulescu amenintat demitere, #Gino Iorgulescu presedinte LPF, #Gino Iorgulescu Victor Ponta , #LPF