Giovani Becali ataca dur familia Moggi: Sunt niste amatori, gropari!

Joi, 10 Septembrie 2009, ora 08:52
1458 citiri
Giovani Becali ataca dur familia Moggi: Sunt niste amatori, gropari!

Giovani Becali a raspuns extrem de dur acuzelor lui Luciano Moggi. Impresarul lui Mutu il acuza pe fostul conducator de la Juventus Torino ca i-a intins o capcana lui Mutu in 2004, atunci cand l-a transferat gratis la formatia toscana.

"Moggi sunt amatori, gropari, spuneti-le cum vreti! Pai, numai din misculatia de la transferul lui Mutu, Luciano - tatal, si Alessandro - impresarul, fiul tatalui, sa-i zic asa, si-au luat vreo 4.000.000 de euro. Se vor descoperi candva banii astia, unde sunt, ce-i cu ei... Desi mi-era greu sa cred, am impresia acum ca au lucrat dupa un scenariu... Nu spun mai multe, dar intelegeti voi! Adica? Pai, cu trei luni inainte de scandalul cu drogurile, Luciano ma suna in fiecare zi sa mi-l ceara pe Adrian de la Chelsea. Londonezii solicitau 2.000.000 de euro pentru un imprumut pe un an, plus 10.000.000 de euro apoi, pe transferul definitiv.

Brusc, au renuntat! Au asteptat parca problema cu cocaina, l-au adus gratis pe Mutu, i-au dat un salariu de mizerie fata de Anglia, vreun milion de euro. Nu bag mana in foc ca asta au avut in cap, dar imi seamana a scenariu bine pus la punct", a acuzat Becali in Libertatea.

Impresarul a continuat spunand ca Luciano si Alessandro Moggi au dat dovada de neglijenta atunci cand nu au cerut un document care sa arate ca englezii nu mai au pretentii de la Mutu, iar acest lucru a condus la amenda hotarata de TAS.

"Ca totul sa fie rau, au dat dovada de neglijenta crasa: nu au cerut nici o hartie stampilata, parafata, cum o fi, cum ca englezii nu mai au nici o pretentie! Si uite unde s-a ajuns! Patru ani eu n-am mai vorbit nimic de chestia asta, care se putea rezolva usor de atunci. Dupa ce l-am scapat pe Adrian cu doar sapte luni de suspendare, vorbisem cu Luciano sa ma sune, era intr-o luni, s-o rezolvam si cu Chelsea, si cu Juventus, si cu tot. Nu m-a mai sunat niciodata", a mai spus Giovani Becali.

Adrian Mutu a adoptat o noua tactica in lupta pentru anularea amenzii uriase impuse de TAS. Reprezentantii "Briliantului" vor sa forteze cluburile Juventus si Livorno si familia Moggi sa plateasca cea mai mare parte din cele 17 milioane de euro celor de la Chelsea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Giovani Becali, #Becali ataca familia Moggi, #Mutu dator Chelsea, #litigiu Mutu Chelsea , #impresar