Giovani Becali, despre cainii maidanezi: Eu il impuscam pe primarul general!

Joi, 26 Septembrie 2013, ora 07:15
2600 citiri
Giovani Becali, despre cainii maidanezi: Eu il impuscam pe primarul general!

Legea eutanasierii cainilor fara stapani a starnit reactii si in lumea fotbalului, insa parerile sunt impartite. Impresarul Giovani Becali spune ca, in astfel de cazuri, si-ar face dreptate cu pusca, in timp ce atacantul italian Federico Piovaccari a sarit in apararea animalelor fara stapani.

Giovani Becali a dezvaluit modul in care ar fi procedat daca familia sa ar fi fost lovita de o drama precum cea a lui Ionut, copilul in varsta de patru ani ucis de un caine intr-un parc din Capitala.

"Sunt de acord cu aceasta lege! Eu, daca mie imi musca un copil, il omoram pe loc si pe el, si pe proprietarul cainelui, si pe primarul general, si pe primarul de la sector! Si nu stiu unde ma opream! Aici s-a dat de o familie cu bun simt, o familie modesta, care n-a stiut sa aiba strigatul si disperarea parintilor. Asta a fost marea sansa a iubitorilor de caini vagabonzi de pe strada! Caini vagabonzi pe strada, sa-mi ucida mie un copil? Il executam fara niciun fel de remuscare pe acel caine, ma interesam cine e proprietarul lui, il luam si pe primarul general si-l impuscam! Eu ii impusc, ca am alta viziune a vietii! Copilul meu moare si cainele ce sa faca? Sa-i dau sa manance in continuare? Intre un copil si un caine, eu prefer copilul!", a declarat Giovani Becali la Romania TV.

Impresarul s-a declarat un iubitor al cainilor, dar a precizat ca acestia nu trebuie lasati liberi pe strazi.

"Sunt un iubitor al cainilor, am cate patru-cinci in curte. Am trei fete care se joaca cu cainii, iar apoi intra in casa si se spala. Oare de ce se spala?", a mentionat Becali.

O opinie diferita de cea a lui Giovani Becali a avut-o atacantul Stelei, Federico Piovaccari. Prin intermediul unui mesaj publicat pe o retea de socializare, italianul a contestat decizia luata miercuri de Curtea Constitutionala.

"Saracii, ce vina au ei? Nu pentru eutanasierea cainilor! Daca un motociclist este ucis de o masina, inseamna ca trebuie sa distrugem toate masinile?", a comentat Piovaccari.

Legea eutanasierii cainilor fara stapan, constitutionala

Legea eutanasierii cainilor fara stapan este constitutionala, au decis miercuri judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei.

La scurt timp de la decizia CCR, presedintele Traian Basescu a semnat decretul de promulgare a legii privind eutanasierea cainilor fara stapan.

Legea a fost contestata ca fiind neconstitutionala de 30 de senatori de la PP-DD, PNL, PC, PSD si PDL. Ei sustineau ca forma in care actul normativ a fost adoptat difera fundamental, atat in ceea ce priveste conceptia, cat si in ceea ce priveste continutul, de cea adoptata de Senatul Romaniei la data de 12 martie 2013.

Actul normativ, sustinut de majoritatea deputatilor din intreg spectrul politic, prevede prelungirea de la sapte la 14 zile lucratoare a termenului in care un caine din adapost poate fi revendicat sau adoptat. Dupa cele 14 zile, autoritatea locala poate decide eutanasierea cainilor sau prelungirea sederii lor in adapost, cu conditia sa aiba resurse financiare pentru intretinerea padocurilor.

C.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Giovani Becali caini maidanezi, #Giovani Becali eutanasiere caini, #eutanasiere caini Bucuresti , #impresar