Giovani Becali il terfeleste pe antrenorul Stelei

Marti, 01 Mai 2012, ora 15:09
2579 citiri
Giovani Becali il terfeleste pe antrenorul Stelei
Foto: gsp.ro

Fostul impresar Giovani Becali l-a terfelit, in cadrul unei emisiuni televizate, pe antrenorul Stelei, Mihai Stoichita.

Varul patronului echipei "ros-albastre" a fost extrem de deranjat de gestul lui Stoichita, care a vorbit la telefon cu Gigi Becali in timpul derbiului cu Rapid, pentru a primi indicatii tehnice.

"Nu s-a pomenit nicarieri in lume asa ceva. Cel putin eu nu am vazut si nici n-am auzit ca, in afara unor cazuri speciale, cineva de pe banca sa vorbeasca la telefon in timpul unui meci. Eu nu stiu cum acest antrenor poate sa antreneze. Este de rasul lumii, dar eu nu inteleg de ce presa da vina pe Gigi. El poate sa dea telefoane oricui si oricand. Important este cel care raspunde la telefon.

Eu, si daca as avea echipa in Divizia B, nu as lua un antrenor ca Stoichita. Niciodata! Pai, la ce sa-l iau, ca el sta pe banca si vorbeste la telefon. Acolo, pe banca, conduci echipa, nu vorbesti la telefon. Incredibil! Auzi raspuns la el, Vorbesc cu cine vreau eu la telefon. Pai vorbesti, dar nu de pe banca, ma baiatule.

Astia ca Stoichita se preteaza la orice gandindu-se probabil ca isi salveze painea de la gura, painea copiilor. Sunt obisnuiti sa faca orice. Am ajuns sa ne scufundam, de asta avem si fotbalul pe care il avem", a tunat Giovani Becali la DolceSport.

Stoichita, despre telefonul buclucas

Fostul agent de jucatori si-a aparat varul, sustinand ca antrenorii sunt de vina pentru ca el se implica atat de mult in alcatuirea echipei.

Becali nu da doi bani pe Stoichita

"Gigi poate sa faca ce vrea, pentru ca da banii. Prost este cel care raspunde la telefon. La Steaua vin milogii, falsii si oamenii fara caracter si fara coloana vertebrala. Pentru mine, Stoichita este zero lei. Si ca om, si ca antrenor."

Mihai Stoichita a fost surprins de camerele TV in timp ce vorbea la telefon, in minutul 56 al derbiului dintre Rapid si Steaua.

Rapid si Steaua au terminat la egalitate, scor 1-1, intalnirea jucata duminica seara in etapa a 28-a a Ligii 1.

In urma acestui rezultat, Rapid ajunge la 52 de puncte si ocupa locul 3 in clasamentul Ligii 1, in timp ce Steaua a facut 50 de puncte si se afla pe locul 5. Primul loc e ocupat de CFR Cluj, cu 55 de puncte.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Giovani Becali terfeleste Stoichita, #Stoichita telefon Becali, #Mihai Stoichita Steaua , #impresar