Exclusiv FRF le da lovitura decisiva fratilor Becali

Luni, 10 Martie 2014, ora 07:12
29833 citiri
Exclusiv FRF le da lovitura decisiva fratilor Becali
Foto: ProSport

Dupa condamnarea din Dosarul Transferurilor, care ii va tine dupa gratii in urmatorii ani, fratii Victor si Giovani Becali primesc inca o lovitura din partea Federatiei Romane de Fotbal.

Victor si Giovani Becali vor fi interzisi pe viata de forul preluat recent de Razvan Burleanu, au dezvaluit surse autorizate din cadrul Federatiei pentru Ziare.com.

Desi Curtea de Apel Bucuresti a stabilit o interdictie de doi ani din momentul eliberarii, fratii Becali nu vor mai obtine licenta de impresar niciodata.

"In momentul de fata, licentele fratilor Becali au fost suspendate, iar in urmatoarea perioada Comisia pentru Acordarea Licentelor de Agenti de Jucatori se va intruni pentru a le anula. Conform regulamentelor, fratii Becali nu vor mai putea fi niciodata impresari deoarece au savarsit infractiuni financiare", a declarat o sursa din cadrul FRF pentru Ziare.com.

Comisia este alcatuita din trei membri - Adrian Stangaciu, Viorel Duru si Camelia Nicolae, insa anularea licentelor este o simpla formalitate.

Jucatorii raman la Chiodi doar daca vor

Ce se va intampla cu jucatorii care au contracte de reprezentare cu fratii Becali? Din momentul in care licentele vor fi anulate, contractele vor deveni nule, iar jucatorii sunt liberi sa isi gaseasca alti agenti.

Desi se vehicula ca jucatorii reprezentati de fratii Becali vor fi preluati de Pietro Chiodi, acest lucru va fi posibil doar cu acordul jucatorilor, intrucat italianul nu figureaza in structurile firmelor detinute de fratii Becali.

Victor Becali a primit licenta de impresar pe firma "SC Becali & Popescu Football Management Consulting SRL", in timp ce Giovani Becali pe firma "International Sport Management".

Giovani pierduse licenta in 2006

Giovani Becali isi va pierde astfel licenta de impresar pentru a doua oara in urma problemelor din Dosarul Transferurilor.

In 2006, dupa ce in presa au aparut primele informatii despre neregulile transferului lui Florin Bratu la Galatasaray, Federatia a decis sa suspende licenta lui Giovani Becali.

Impresarul si-a recapatat insa licenta anul trecut, dupa ce ani in sir a lucrat din umbra.

Citește și:
Ministrul Agriculturii despre o posibilă scumpire a cașcavalului la 100 de lei pe kilogram: ”Nu va ajunge la un asemenea preț”
Ministrul Agriculturii despre o posibilă scumpire a cașcavalului la 100 de lei pe kilogram: ”Nu va ajunge la un asemenea preț”
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, afirmă că preţul unui kilogram de caşcaval nu va ajunge la 100 de lei, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public în contextul scumpirilor din ultima...
USR a depus un proiect de lege pentru transparentizarea banilor pe care partidele îi bagă în presă și propagandă
USR a depus un proiect de lege pentru transparentizarea banilor pe care partidele îi bagă în presă și propagandă
USR a depus, joi, 29 septembrie, un proiect de lege pentru transparentizarea cheltuielilor pe care partidele politice le fac, din banii publici primiţi ca subvenţie, cu presa şi propaganda....