Fratii Becali s-au facut de ras

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 09:42
6175 citiri
Fratii Becali s-au facut de ras

Campania de transferuri in marile campionate din Europa s-a incheiat fara ca fratii Becali sa incaseze vreun cent din comisioane.

Ianuarie 2013 a fost cu siguranta cea mai neagra luna din cariera fratilor Becali. Autointitulati "cei mai buni impresari romani", fratii Becali nu au reusit niciun transfer notabil.

Chiriches la Milan, Bourceanu la Dinamo Moscova, Rusescu la Sevilla si Chipciu la Marseille. Acestea au fost "bombele" anuntate de fratii Becali in aceasta iarna, fara ca macar vreun transfer sa se perfecteze.

Singura mutare la care fratii Becali au participat a fost transferul lui Adrian Cristea de la Petrolul la Standard Liege. Totusi, in acest caz clubul belgian a refuzat sa le plateasca vreun comision impresarilor.

Chestionat cu privire la esecul pe care l-a inregistrat in aceasta iarna, Giovani Becali spune ca vrea sa-si ia revansa in vara.

"Eu nu m-am implicat prea mult in transferuri din cauza dosarului pe care il am. Fratele meu a fost mult mai atent. Totusi, este un mercato de riparazione (n.r - transferuri pentru reparatii), asa ca cluburile nu au fost foarte insistente. Sunt convins ca situatia se va schimba din vara", a explicat Giovani Becali.

Marele tun al iernii a fost dat insa de impresarul Lucian Marinescu, cel care a reusit sa-l duca pe Alexandru Maxim la VfB Stuttgart pentru 1,5 milioane de euro. Agentul FIFA a incasat un comision de 100 de mii de euro.

Ultimul mercato pentru fratii Becali?

Campania de transferuri din aceasta iarna ar putea fi ultima la care fratii Becali au luat parte. In luna februarie va avea loc recursul din "Dosarul Transferurilor", in care cei doi impresari sunt condamnati la 8 ani de inchisoare.

Conform DNA, fratii Becali, alaturi de ceilalti sase inculpati din "Dosarul Transferurilor", au creat un prejudiciu total de peste 13 milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#fratii Becali impresari, #impresarii Becali, #Giovani Becali FIFA, #transferuri becali , #transferuri