Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca

Miercuri, 24 Aprilie 2024, ora 11:55
1665 citiri
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Olivier Giroud FOTO The Guardian

Olivier Giroud (37 de ani) urmează să facă o schimbare de peisaj în această vară. Potrivit RMC Sport, atacantul francez a ajuns la un acord cu Los Angeles FC.

Ajuns la finalul contractului cu AC Milan, câştigătorul Cupei Mondiale FIFA 2018 va semna o înţelegere de un an şi jumătate cu clubul californian, cu o opţiune pentru încă un an şi jumătate.

El se va alătura noii sale echipe la 1 august, la puţin timp după jumătatea sezonului nord-american din MLS.

Cel mai bun marcator din istoria echipei naţionale a Franţei (57 de goluri în 131 de apariţii) nu va participa, aşadar, la Jocurile Olimpice cu naţionala Franţei. În ciuda informaţiilor apărute în presa italiană potrivit cărora AC Milan ar fi fost interesată să-i prelungească acordul, Giroud şi-a dorit o nouă experienţă la un club capabil să se lupte pentru trofee, aşa cum este ambiţia lui LAFC, care ocupă în prezent locul 7 în Conferinţa de Vest, la şase puncte în spatele liderului LA Galaxy.

În California, fostul jucător de la Montpellier se va reîntâlni cu fostul său coechipier de la naţionala Franţei şi bun prieten Hugo Lloris, care s-a alăturat LAFC în această iarnă de la Tottenham. Înaintea acestei reuniuni, el este aşteptat să participe la Euro 2024 cu naţionala Franţei, dacă va fi selecţionat de Didier Deschamps, la 16 mai.

Quarterly Report - Editia 4

Patru dintr-un foc! Străinii cu care Corvinul vrea să dea lovitura în cupele europene
Patru dintr-un foc! Străinii cu care Corvinul vrea să dea lovitura în cupele europene
Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, a anunţat, marţi. transferul a patru fotbalişti nigerieni: Goodnews Ibuchi Chukwu (mijlocaş ofensiv de bandă), Odejobi Toheeb Babatunde...
Vestea dezastruoasă primită de Dan Petrescu. Ce-a anunțat FIFA despre CFR Cluj
Vestea dezastruoasă primită de Dan Petrescu. Ce-a anunțat FIFA despre CFR Cluj
Dan Petrescu, noul antrenor al vicecampioanei CFR Cluj, a primit o veste dezastruoasă referitoare la pregătirea noului sezon. Astfel, din cauza unor motive legate de felul în care s-a produs...
#Giroud, #transfer, #los angeles, #milan , #stiri fotbal