Înapoi la listarea arhivei

20 Martie 2009 - Elevul decedat era portarul echipei de fotbal

Elevul care a decedat vineri la Scoala numarul 5 din municipiul Giurgiu era portarul echipei de fotbal a scolii si sustinuse cu doua ore inainte de a muri ca are o stare de oboseala si se simte rau.

20 Martie 2009 - Un elev a decedat la scoala

Un elev din clasa a VIII-a, de la scoala numarul cinci din municipiul Giurgiu, a decedat vineri, in timpul programului scolar, din motive inca neelucidate.

20 Martie 2009 - Niculae Badalau curtat, in disperare de cauza, de liderii P.D.L. Giurgiu

Doi dintre liderii de varf ai Partidului Democrat Liberal Giurgiu, sesizandi-si incapacitatea de a inregimenta o serie de primari pesedisti si penelisti din judet care intretin relatii foarte bune de

20 Martie 2009 - Mihai Dobre strange adeziuni prin primarii

Mihai Dobre strange semnaturi pentru europarlamentare prin primarii P.N.L. din judet.

20 Martie 2009 - Atacati cu pietre in strada

Un barbat si o femeie, care se deplasau pe o strada principala din municipiul Giurgiu, au apelat, joi, la interventia jandarmilor, dupa ce au fost atacati cu pietre si caramizi de un tanar violent.

20 Martie 2009 - Localitati din judet acoperite de zapada

Localitatile din nordul judetului Giurgiu au fost acoperite joi, dupa orele pranzului, cu un strat de zapada de cativa milimetri dupa o ninsoare de aproximativ o jumatate de ora.

20 Martie 2009 - Elevii si 'Luna plantarii arborilor'

O treime de hectar din padurea Balanoaia, de langa municipiul Giurgiu, a fost pusa joi la dispozitia catorva zeci de elevi de la Scoala numarul 8 din municipiul Giurgiu, pentru impadurire cu diverse