Înapoi la listarea arhivei

31 August 2010 - Sanatatea, testata gratuit la sat

Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti va desfasura, pe 5 septembrie, campania "Impreuna pentru Sanatate Rurala" in satul Cucuruzu din judetul Giurgiu.

31 August 2010 - Dan Pasat il sustine pe Marin Anton

Deputatul de Giurgiu Dan Pasat ne-a sunat si dorit sa faca cateva precizari referitoare la unele mizerii aparute in presa electronica locala de azi.

31 August 2010 - Mihai Dobre sustine candidatura lui Marin Anton

Primarul orasului Mihailesti, prim-vicepresedintele organizatiei judetene PD-L Giurgiu domnul Mihai Dobre ne-a declarat in exclusivitate ca domnia sa il sustine neconditionat pe Marin Anton,

31 August 2010 - Marin Anton cea mai buna optine pentru presedintia PDL Giurgiu

Cum jurnalistului ii sta bine curiozitatea, iar cea mai buna prietena este dontologia am vrut sa verificam cateva petarde aruncate pe site-rile de dezinformare locala"Giurgiu-News si Giurgiu.net" si

31 August 2010 - Situatia lui Mariu este neclara

In data de 31.08.2010 la sediul Primariei Municipiului Giurgiu a avut loc conferinta de presa sustinuta de secretarul Petru Rosu.

31 August 2010 - Ghici cine a fost duminica seara la sediul central al PDL?

Trei nume grele din P.D.L. Giurgiu au fost prezente duminica seara la sediul central al Partidului Democrat Liberal. Pentru a se intalni cu presedintele partidului, premierul Emil Boc.

31 August 2010 - Angajari la directia de dezvoltare rurala din CJ Giurgiu

Profitand de degringolada din ograda PSD Giurgiu si de acoperirea lui Lucian Iliescu si a lui Beianu, Marian Maroiu face zob Directia de Dezvoltare Rurala, al carui director inca mai este.