Înapoi la listarea arhivei

11 Septembrie 2012 - Se va face dreptate in cazul baschetbalistului american ucis la Giurgiu? Dosarul Chauncey Hardy va fi rejudecat!

La un aproape un an de la moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy, judecatorii de la Inalta Curte au decis ca dosarul sa fie retrimis in judecata la Tribunalul Giurgiu.

11 Septembrie 2012 - Fiecare scoala va decide asupra datei festivitatii de deschidere a noului an

Mai multi profesori s-au aratat nemultumiti de intentia conducerii unitatii de invatamant in care predau de a-i aduce la scoala sambata, 15 septembrie, pentru festivitatea de deschidere a noului an.

11 Septembrie 2012 - Cine a castigat locul intai la Festivalul de muzica populara "Pe marginea Dunarii"

Festivalul national concurs de interpretare "Pe marginea Dunarii", ajuns la cea de-a 28 -a editie, s-a derulat si in acest an, la sfarsitul saptamanii trecute.

11 Septembrie 2012 - Perchezitie la Giurgiu. Este vizat un membru al unei grupari specializate in fraude fiscale si vamale

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism -

11 Septembrie 2012 - Fermierii giurgiuveni vor primi cate 100 de lei pentru fiecare hectar de cultura afectata de seceta

Saptamana trecuta ministrul Agriculturii, Daniel Constantin a anuntat ca ajutorul de minimis se acorda pentru suprafete de culturi agricole in teren arabil si el vizeaza sprijinirea acelor fermieri

11 Septembrie 2012 - Politistii giurgiuveni cu ochii pe scoli

Cu ocazia deschiderii noului an scolar, politistii giurgiuveni vor actiona pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica in perimetrul scolilor.