Înapoi la listarea arhivei

09 Iulie 2014 - NICUSOR NEAGU - MANDAT DE ARESTARE PENTRU 30 DE ZILE!

El a fost dus in fata procurorilor de la Parchet si, ulterior, a judecatorilor, care au decis ca se impune emiterea unui mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

09 Iulie 2014 - INCEP SA APARA EFECTELE LARGIRII ADI-ULUI: CRESTE PRETUL LA APA SI CANAL IN GIURGIU

Asa s-a intamplat si in sedinta de miercuri, cand directorul Apa Service a INFORMAT ca vor urma majorari la apa si canal, preturile urmand a creste, in medie, cu circa 20 de procente.

09 Iulie 2014 - ACHITARI SI INCHISOARE CU SUSPENDARE IN CAZUL FURTULUI DE FOCOASE DIN GARA STANESTI

Sentinta pronuntata de Tribunalul Militar il achita pe lt. col. Nicolae Magercu pentru neglijenta in serviciu, ca si pe maiorul Ioan-Bogdan Fulger, acuzat de aceeasi infractiune.

09 Iulie 2014 - La un pas de moarte! Accident grav de circulatie, cu o victima!

Accident de circulatie produs pe DJ 503 A, astazi, 9 iulie 2014, in jurul orei 9:30, aproape de iesirea din localitatea Chiriacu. Un barbat, de 59 de ani, a fost la un pas de a-si pierde viata dupa

09 Iulie 2014 - Incident grav la Gaujani, ascuns de autoritati. Un asistat social care lucra la biserica a cazut de pe schela!

Un tanar din Gaujani a ajuns sambata la spital, dupa ce a cazut de pe o schela amplasata in exeriorul bisericii din localitate.

09 Iulie 2014 - Au furat caruta si calul patronului lor... dar au fost prinsi de politisti in doar cateva ore

La data de 7 iulie a.c., in jurul orei 14.37, Politia Municipiului Giurgiu a fost sesizata, prin Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, de un barbat din localitatea Darasti - Vlasca,

09 Iulie 2014 - Ninel Nicusor Neagu a fost retinut de politisti!

In urma cercetarilor si a celor 7 perchezitii domiciliare efectuate in aceasta dimineata de politistii giurgiuveni pe raza judetului Giurgiu si in municipiul Bucuresti, la sediile sociale si