Înapoi la listarea arhivei

30 Decembrie 2018 - ULTIMA ORA. Politia Giurgiu, informatii despre accidentul de la Ghimpati! Elicopterul SMURD nu a mai aterizat! (FOTO)

Potrivit informatiilor oferite de IPJ Giurgiu,

30 Decembrie 2018 - Superstitii de Revelion. De ce sa mancam peste si nu pui?

Se spune ca daca mancam peste la trecerea dintre ani "alunecam" mai usor printre necazuri. Pestele trebuie asezat intreg pe farfurii, in caz contrar, spun superstitiosii, norocul se fragmenteaza.

30 Decembrie 2018 - Ce vreme avem de Revelion si in prima zi a lui 2019?

In noaptea dintre ani, sunt anuntate temperaturi normale pentru aceasta perioada, cu precipitatii slabe cantitativ si izolate, anunta meteorologii. Cei care aleg statiunile montane de Revelion se

30 Decembrie 2018 - La un pas de tragedie...

Un barbat in varsta de 80 de ani din comuna Fratesti, judetul Giurgiu, a suferit, sambata, arsuri de gradul trei pe suprafata corpului si a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu

30 Decembrie 2018 - Alta zi, alt accident... trei victime pe DN 6

Evenimentul rutier s-a produs duminica, in jurul orei 14.30, intre Ghimpati si Copaciu, unde s-au ciocnit violent doua autoturisme.

30 Decembrie 2018 - ACCIDENT CU TREI VICTIME PE DN6

Doua autoturisme au fost implicate in accidentul rutier produs duminica, in jurul orei 14.30, pe DN 6, intre Ghimpati si Copaciu.

30 Decembrie 2018 - ACUM. ACCIDENT RUTIER GRAV, soldat cu trei victime, pe DN 6! A fost solicitat elicopterul SMURD! (FOTO)

In