Înapoi la listarea arhivei

17 Martie 2019 - Incendiu de vegetatie cu urmari grave: un batran a ars de viu

Este vorba despre un eveniment inregistrat in judetul Ilfov, la care au fost chemati in ajutor pompierii de la Detasamentul Bolintin.

17 Martie 2019 - CADAVRUL UNUI GIURGIUVEAN, GASIT DE SALVAMONTISTI IN BUCEGI

Barbatul gasit mort pe un traseu din Muntii Bucegi este din Giurgiu, au transmis, duminica, reprezentantii Salvamont, care au ajuns la victima si au verificat actele pe care le avea asupra sa. Cel

17 Martie 2019 - O fetita foarte talentata din Giurgiu... a trecut cu brio de preselectiile de la "Chefi la cutite". Felicitari si succes mai departe, Iulia Carmen Jantea!

Perioada de

17 Martie 2019 - TERIBILISM! Un tanar giurgiuvean, fara permis de conducere, s-a autoaccidentat cu motocicleta! Alti trei tineri s-au ales cu dosare penale!

S-a intamplat astazi, 17 martie 2019, la orele

17 Martie 2019 - Minor de 16 ani, fara permis de conducere, prins la volanul unui autoturism cu numar de inmatriculare fals!

Un minor, de 16 ani,

17 Martie 2019 - BREXITUL AR PUTEA "LOVI" SI IN PROPRIETARII ANUMITOR MASINI DIN ROMANIA. CUM SI CE TREBUIE SA FACA ACESTIA?

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana fara acord ar putea avea efecte si pe soselele din Romania. Masinile second hand cu volan pe partea dreapta nu vor mai fi inmatriculate, din aprilie. In