Înapoi la listarea arhivei

29 Martie 2019 - Giurgiuvean gasit carbonizat in casa: de la ce s-a produs tragedia VEZI AICI

Un barbat, de

29 Martie 2019 - N-A FOST BUNA PENTRU MINISTRUL DE INTERNE, ESTE "PERFECTA" PENTRU PREMIER: NINA CARMEN CRISU REDEVINE PREFECT DE GIURGIU!

Inlocuita in urma constatarilor (deloc "elogioase") Corpului de Control al Ministrului de Interne, fostul prefect de Giurgiu, Nina Carmen Crisu revine in functie.

29 Martie 2019 - Guvernul a decis o noua schimbare de prefect la Giurgiu

In sedinta de vineri, Adriana Putaru a fost eliberata din functia de prefect al judetului Giurgiu, prin hotarare de Guvern.

29 Martie 2019 - INCENDIU de PROPORTII in Giurgiu! Doua case sunt cuprinse de flacari! (FOTO)

In urma cu putin timp, in municipiul Giurgiu, pe

29 Martie 2019 - Jandarmii pastreaza o frumoasa traditie si continua intalnirile cu fostii colegi - astazi pensionari, de Ziua Armei

Apropierea sarbatoririi a 169 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane ne-a oferit astazi, 29 martie, bucuria unei revederi pe care o asteptam in fiecare an cu emotie: intalnirea cu veteranii

29 Martie 2019 - Inca o zi, inca un incendiu. De data aceasta, in oras

Focul a cuprins doua case din zona Ghizdarului (una pe strada Banat, cealalta, pe strada Garii) vineri dimineata, iar pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, interventia - extrem de

29 Martie 2019 - MOARTE GROAZNICA PENTRU UN BATRAN: CARBONIZAT IN PROPRIA CASA

Patru autospeciale ale pompierilor si o ambulanta SMURD au intervenit joi seara la un incendiu in localitatea Podu Doamnei.

29 Martie 2019 - "Joia neagra" pentru pompieri: au gasit doi oameni morti, in mai putin de patru ore

Primul caz a fost cel al unui barbat gasit inecat, intr-o balta din localitatea Mihai Voda, acolo unde au fost chemati pompierii de la Detasamentul Bolintin Deal, care au scos cadavrul la mal.