Articole despre "locuinte repartizate giurgiu"

Rezultatele 1 - 5 din 5 (0.083 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

INCA O "TRANSA" DE BENEFICIARI AI LOCUINEsELOR SOCIALE, APROBATA DE CONSILIERII LOCALI

Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 11:51

INCA O "TRANSA" DE BENEFICIARI AI LOCUINEsELOR SOCIALE, APROBATA DE CONSILIERII LOCALIIn sedinta de joi, 19 aprilie, consilierii locali au aprobat lista de prioritati pentru repartizarea locuintelor sociale ce vor fi disponibilizate ca urmare a incetarii contractului de inchiriere.
Potrivit siteului Primariei Giurgiu, Comisia sociala constituita la nivelul Consiliului Local Giurgiu a analizat un numar de 141 dosare ale solicitantilor de locuinte sociale, depuse in perioada 1 noiembrie 2016 - 1 noiembrie 2017 si completate pana la 15 martie 2018.
Dintre acestea, 46 au fost

Actualitate / stiri Actualitate96 vizite[ Giurgiu News ]

NUMARATOARE INVERSA PENTRU NOROCOSII DETINATORI AI NOILOR LOCUINTE SOCIALE

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 16:45

NUMARATOARE INVERSA PENTRU NOROCOSII DETINATORI AI NOILOR LOCUINTE SOCIALEPrimaria Giurgiu anunta ca la sfarsitul acestei luni sau cel tarziu la inceputul lunii octombrie, locuintele sociale din Tineretului si Istru vor fi date in folosinta giurgiuvenilor care se afla pe lista de repartitii aprobata de Consiliul Local.
Cele 20 de locuinte sociale din cartierul Istru se construiesc prin Programul National de Constructii de Locuinte derulat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) si cu sprijinul financiar al Primariei Municipiului Giurgiu.

Actualitate / stiri Actualitate110 vizite[ Giurgiu News ]

SOLICITANTII APARTAMENTELOR ANL, VERIFICATI "LA SANGE"

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 00:17

SOLICITANTII APARTAMENTELOR ANL, VERIFICATI "LA SANGE"Potrivit unui comunicat de presa al Primariei Giurgiu, in conferinta de presa din 22 octombrie, edilul sef al municipiului, Nicolae Barbu, a declarat ca deja s-a trecut la urmatoarea etapa, cea de verificare a legalitatii documentelor depuse. 600 de dosare complete au intrat in comisia de evaluare, iar dintr-o verificare a primilor 200 de solicitanti, aproximativ 30 aveau declarata la Directia de Taxe si Impozite Locale o proprietate in intretinere. Pentru a elimina orice tentativa de frauda,

Business / stiri Business398 vizite[ Giurgiu News ]

CERERILE PENTRU AJUTORUL DE INCALZIRE, REPARTIZATE DIN 20 OCTOMBRIE

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 00:17

CERERILE PENTRU AJUTORUL DE INCALZIRE, REPARTIZATE DIN 20 OCTOMBRIE"Incepand cu data de 20 octombrie, giurgiuvenii se pot prezenta la sediul Directiei de Asistenta Sociala din strada Gloriei pentru a depune cererile la ajutorul de incalzire.

Toate familiile si persoanele singure cu venituri reduse beneficiaza in sezonul rece, in baza OUG nr. 70/2011 privind masurile de protectie sociala in perioada iernii, denumita in continuare ordonanta de urgenta, de ajutoare acordate pentru acoperirea integrala, sau, dupa caz, a unei parti din cheltuielile pentru

Business / afaceri261 vizite[ Giurgiu News ]

Iuteala de mana a edililor si nebagarea de seama a consilierilor

Marti, 14 Iulie 2009, ora 13:58

Sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Giurgiu a fost, asa cum am presupus, fulger, "pe repede inainte". Avocatul Emil Vuca a prezidat si a prezentat cu abilitate cele 12 puncte, in asa fel incat consilierii sa nu aiba timp sa citeasca proiectele, darmite sa le gandeasca. Asa se face ca doua puncte care nu au nicio legatura cu "urgenta" au fost strecurate in ordinea de zi si au trecut... cu iuteala de mana a presedintelui de sedinta si prin nebagarea de seama a consilierilor. Este

Personalitati / PDL749 vizite[ Giurgiu News ]


Cele mai citite stiri
UN NOU CAZ DE CORONAVIRUS IN PENITENCIARUL GIURGIU
Administratia Nationala a Penitenciarelor informeaza ca, duminica, un angajat al Penitenciarului ...
Crima din gelozie, la Herasti
In dupa-amiaza zilei de 2 iunie a.c., Politia Municipiului Giurgiu a fost sesizata prin S.N.U.A.U. ...
ULTIMA ORA! CRIMA. Un giurgiuvean si-a omorat concubina!
S-a intamplat in aceasta dupa-amiaza, la Herasti. Potrivit martorilor, un giurgiuvean si-a omorat ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor