Articole despre "locuinte repartizate giurgiu"

Rezultatele 1 - 8 din 8 (0.133 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

In circa doua saptamani, se dau in folosinta cele mai noi 90 de locuinte sociale din oras

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 19:05

In circa doua saptamani, se dau in folosinta cele mai noi 90 de locuinte sociale din orasLa sfarsitul acestei luni sau cel tarziu la inceputul lunii octombrie, locuintele sociale din Tineretului si Istru vor fi date in folosinta giurgiuvenilor care se afla pe lista de repartitii aprobata de Consiliul Local, anunta primarul Nicolae Barbu.

Potrivit paginii oficiale a Primariei, cele 20 de locuinte sociale din cartierul Istru se construiesc prin Programul National de Constructii de Locuinte derulat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) si cu sprijinul

Actualitate / stiri Actualitate117 vizite[ STIRI GIURGIU ]

Locuinte ANL pentru medicii rezidenti, la Giurgiu

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 15:14

Locuinte ANL pentru medicii rezidenti, la GiurgiuConsilierii municipali au aprobat, vineri 7 octombrie, in sedinta extraordinara transmiterea in folosinta gratuita catre Agentia Nationala de Locuinte a unui teren in suprafata de 2000 mp.

Terenul, aflat in apropierea Spitalului Judetean Giurgiu, va fi folosit pentru construirea a 22 de apartamente destinate inchirierii pentru tinerii specialisti din sanatate.

"Nevoia de a atrage tinerele cadre medicale pentru acoperirea specialistilor si

Actualitate / stiri Actualitate163 vizite[ STIRI GIURGIU ]

Criterii noi pentru obtinerea locuintelor sociale la Giurgiu. Cine si in ce conditii poate primi o astfel de locuinta?

Duminica, 11 Septembrie 2016, ora 21:00

Criterii noi pentru obtinerea locuintelor sociale la Giurgiu. Cine si in ce conditii poate primi o astfel de locuinta?Regulamentul privind repartizarea si inchirierea locuintelor sociale in municipiul Giurgiu, aprobat in sedinta ordinara luni, 5 septembrie, vine cu unele criterii de eligibilitate si de ierarhizare diferite fata de cele pentru locuintele de tip ANL. Primarul Nicolae Barbu a vorbit intr-o recenta conferinta de presa despre cateva dintre acestea, precizand si motivele care au stat la baza lor.

O noutate in stabilirea eligibilitatii cererilor pentru o locuinta sociala este legata de nivelul mediu

Actualitate / stiri Actualitate405 vizite[ STIRI GIURGIU ]

Primarul NICOLAE BARBU, despre "Contractul cu cetateanul", la 4 ani de la semnare, punct cu punct (V)

Joi, 19 Mai 2016, ora 10:44

Primarul NICOLAE BARBU, despre "Contractul cu cetateanul", la 4 ani de la semnare, punct cu punct (V)Art. 15. CANDIDATUL va lua toate masurile necesare, in cei 4 ani de mandat, pentru reorganizarea Politiei Locale in scopul protectiei cetatenilor si a ordinii publice.

Reorganizarea acestei directii a fost posibila la scurt timp dupa preluarea mandatului, prin desfiintarea unor compartimente de specialitate si prin cresterea efectivelor de agenti de ordine publica de la 80 la 120, pentru asigurarea unui climat de siguranta in municipiu. Conform strategiei in vigoare comunicata de MDRAP,

Actualitate / stiri Actualitate93 vizite[ STIRI GIURGIU ]

Cati giurgiuveni au avut, cu adevarat, nevoie de o locuinta ANL?

Miercuri, 19 August 2015, ora 19:55

Cati giurgiuveni au avut, cu adevarat, nevoie de o locuinta ANL?Problema locuintelor din Giurgiu este veche "de cand lumea". Daca e sa analizam datele oficiale de la Primarie, unde sunt depuse mii de cereri pentru o locuinta, am fi tentati sa credem ca jumatate din giurgiuveni traiesc sub cerul liber ori prin canale.

Si, atunci cand se da in folosinta vreun bloc nou, evident, e "bataie" pe acele locuinte. La fel cum e mare "iures" si cand se fac repartitiile: sigur ca au fost date "pe pile"! Asta spun cei care nu primesc o astfel de locuinta.

Ce fac, insa,

Actualitate / stiri Actualitate212 vizite[ STIRI GIURGIU ]

Primaria incepe sa vanda apartamentele ANL. Care sunt primele si in ce conditii se pot cumpara?

Joi, 01 Octombrie 2015, ora 10:56

Primaria incepe sa vanda apartamentele ANL. Care sunt primele si in ce conditii se pot cumpara?Municipalitatea din Giurgiu va scoate la vanzare locuintele ANL din blocurile C8 si C9, situate pe strada Petre Ghelmez. In acest sens, Primaria a demarat procedura legala de vanzare a locuintelor, dar pentru asta este nevoie ca municipalitatea sa inscrie aceste imobile in cartea funciara.

In ultima sedinta a Consiliului Local, consilierii au aprobat apartamentarea a doua blocuri de locuinte, este vorba despre blocurile C8 si C9 (din zona Sarguinta) construite prin Agentia Nationala a

Actualitate / stiri Actualitate261 vizite[ STIRI GIURGIU ]

Start la reabilitarea caminului Dunareana. La final, 70 de locuinte sociale vor fi repartizate solicitantilor

Luni, 27 Aprilie 2015, ora 16:08

Start la reabilitarea caminului Dunareana. La final, 70 de locuinte sociale vor fi repartizate solicitantilorFostul camin C2-Dunareana din cartierul Tineretului isi va schimba complet aspectul in urmatoarele luni, dupa ce astazi a fost dat ordinul de incepere in vederea modernizarii, reabilitarii si recompartimentarii pentru a fi transformat intr-un bloc de locuinte sociale.

Caminul va suferi modificari atat la exterior cat si la interior, va fi mansardat si actualele spatii locative vor fi redimensionate, astfel incat la finalul anului, cand va fi gata proiectul, in acest bloc sa existe 70 de

Actualitate / stiri Actualitate117 vizite[ STIRI GIURGIU ]

Bucuria noilor locatari ai ANL-urilor, umbrita de constructor. Repartizarea locuintelor, amanata!

Marti, 30 Decembrie 2014, ora 10:07

Bucuria noilor locatari ai ANL-urilor, umbrita de constructor. Repartizarea locuintelor, amanata!Primaria Giurgiu anunta ca repartizarea ANL-urilor, programata pentru ziua de marti, 30 decembrie, a fost amanata.

"O comisie formata din reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Locuinte, ai Primariei Giurgiu, celor doi constructori care au lucrat la blocurile ANL de pe Soseaua Portului, precum si reprezentanti ai Inspectoratului General in constructii si proiectantul lucrarii s-au intalnit pe 29 decembrie 2014 pentru receptia finalizarii lucrarilor la acest ansamblu de locuinte.

In

Business / stiri Business464 vizite[ STIRI GIURGIU ]


Cele mai citite stiri
DEPUTATUL TOMA PETCU, DESPRE DECLARAEsIILE LUI MARIAN MINA: "PROPAGAREA UNOR MINCIUNI CU EECTE NEFASTE...."
Intr-o postare pe pagina oficiala, deputatul giurgiuvean Toma Petcu afirma: "Dl. Mina ...
"MUSUROIUL" DE LA APDF, DERANJAT DE FLORIAN VELICU
Intr-un amplu comunicat de presa atribuit sindicalistilor din APDF, directorului institutiei, ...
Serviciul Judetean Anticoruptie Giurgiu/ Persoana prinsa in flagrant in timp ce dadea 3.200 de lei mita unui agent de politie care a denuntat fapta
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Giurgiu, sub coordonarea ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor