Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.507 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

JUMATATE DIN CAZURILE CONFIRMATE LA GIURGIU SUNT VINDECATE SI EXTERNATE

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 16:46

JUMATATE DIN CAZURILE CONFIRMATE LA GIURGIU SUNT VINDECATE SI EXTERNATEInstitutia Prefectului Judetul Giurgiu va informeaza asupra situatiei epidemiologice actualizate la nivelul judetului Giurgiu, la data de 20.05.2020:
cazuri confirmate - 210; cazuri vindecate si externate - 105; in carantina institutionalizata - 100 depersoane; in autoizolare la domiciliu - 303 persoane. Starea acestora de sanatate este monitorizata zilnic de catre medicii de familie sau de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica.
In ultimele 24 de ore, 64 de persoane au primit aprobarea

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Giurgiu News ]

ANM - INFORMARE METEO PENTRU JUDEEsUL GIURGIU, URMATA DE COD GALBEN DE VREME REA

Marti, 19 Mai 2020, ora 16:47

ANM - INFORMARE METEO PENTRU JUDEEsUL GIURGIU, URMATA DE COD GALBEN DE VREME REAMarti, dupa pranz, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua informare, valabila pentru intervalul 19 mai, ora 13.30- 20 mai, ora 08.00, interval in care sunt anuntate averse ce vor aduce 15-25 litri apa/mp, descarcari electrice si intensificari ale

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Giurgiu News ]

"DUPA 2 LUNI DE STARE DE URGENEsA, NICI O ACHIZIEsIE DIN PARTEA CONSILIULUI JUDEEsEAN GIURGIU, PENTRU SPITALUL JUDEEsEAN!"

Marti, 19 Mai 2020, ora 07:46

Am parcurs impreuna cele doua luni de situatie de urgenta, stabilita ca urmare a declansarii pandemiei provocate de coronavirus. Vreau sa spun din capul locului ca am reusit sa trecem cu bine peste aceasta perioada si este,in special, meritul celor din linia I si, nu in ultimul rand, al cetatenilor de buna credinta care au inteles sa respecte deciziile luate de Guvernul Romaniei.
Am sperat ca aceste doua luni sa treaca fara prea multa politica si populism. Din pacate, politicienii din PSD nu au

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Giurgiu News ]

SE STRICA VREMEA! URMEAZA ZILE CU PLOI TORENEsIALE, FURTUNI SI GRINDINA

Luni, 18 Mai 2020, ora 16:46

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila pana joi dimineata, la nivelul intregii tari.
Conform prognozei, in intervalul 18 mai, ora 22:00 - 21 mai, ora 9:00, vor fi perioade de timp in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata, indeosebi in regiunile sud-vestice, sudice si centrale, precum si in zonele de munte.
Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential,

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Giurgiu News ]

INSPECTORII DE LA PROTECEsIA CONSUMATORULUI - RAID IN PIAEsA CENTRALA. CE AU GASIT? - VIDEO

Duminica, 17 Mai 2020, ora 16:44

INSPECTORII DE LA PROTECEsIA CONSUMATORULUI - RAID IN PIAEsA CENTRALA. CE AU GASIT? - VIDEOAflata in plina campanie de control, la nivelul intregii tari, pentru a verifica modul in care comerciantii indeplinesc prevederile legislatiei in vigoare, precum si felul in care sunt respectate drepturile consumatorilor, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a facut verificari, pe 15.05.2020, in judetul Giurgiu.
Sub coordonarea Presedintelui ANPC, Eduardt Cozminschi, a Directorului General, Paul Anghel, si a Secretarului General, Eduard Stefan Olteniceanu, echipele

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Giurgiu News ]

APIA - START LA ELIBERAREA ADEVERINEsELOR PENTRU FERMIERI

Sambata, 16 Mai 2020, ora 07:44

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza beneficiarii caincepand de astazi, 15 mai 2020, elibereaza adeverinte fermierilor care intentioneaza sa acceseze credite in vederea finantarii activitatilor curente, de la institutiile bancare si non-bancare care au incheiat conventii cu APIA.
Mai mult, pentru a respecta in continuare regulile de distantare sociala si pentru a proteja sanatatea personalului propriu si a beneficiarilor, fermierii au posibilitatea de a solicita

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Giurgiu News ]

ANGAJAEsII M.A.I. TESTAEsI PENTRU CORONAVIRUS, REZULTATE NEGATIVE

Vineri, 15 Mai 2020, ora 07:46

ANGAJAEsII M.A.I. TESTAEsI PENTRU CORONAVIRUS, REZULTATE NEGATIVERezultatele testelor efectuate celor 59 de jandarmi si politisti care au intrat in contact cu politistul confirmat pozitiv cu noul coronavirus la finalul saptamanii trecute au iesit negative, a declarat joi presei directorul Directiei de Sanatate Publica Giurgiu, Magdalena Marcut.
"Au fost testati 32 de angajati din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Giurgiu si 27 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu iar rezultatele care au sosit pana acum sunt toate

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Giurgiu News ]

DIN 15 MAI - REGULI SPECIALE PENTRU JUSTIEsIABILI, AVOCAEsI SI JUDECATORI IN INSTANEsE

Joi, 14 Mai 2020, ora 16:46

Tribunalul Giurgiu, cu instantele arondate - Judecatoria Giurgiu si Judecatoria Bolintin Vale, isi vor relua activitatea cu publicul din 15 mai, fiind stabilite masuri stricte pentru prevenirea imbolnavirii cu noul coronavirus, printre care si aceea ca presedintele sau grefierul de instanta sa primeasca in gestiune un termometru pentru verificarea temperaturii corporale a persoanelor cu simptome de imbolnavire cu Covid-19, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al institutiei, Cristina

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Giurgiu News ]

ATENEsIE, SOFERI: STRADA 1 DECEMBRIE (OINAC) - INCHISA JOI SI VINERI

Joi, 14 Mai 2020, ora 07:45

Avand in vedere lucrarile de frezare ce vor fi efectuate pe strada 1 Decembrie, in cadrul proiectului "Dezvoltarea sistemului de transport in cadrul Euroregiunii Ruse-Giurgiu, pentru o mai buna conectivitate cu reteaua de transport TEN-T" in perioada 14.05-15.05. 2020, circulatia rutiera pe acest tronson va fi inchisa, astfel :

14. 05.2020 - tronson cuprins intre strada Rozelor si b-dul

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Giurgiu News ]

PANDEMIA LA GIURGIU. SITUAEsIA OFICIALA DIN 12 MAI

Marti, 12 Mai 2020, ora 16:44

PANDEMIA LA GIURGIU. SITUAEsIA OFICIALA DIN 12 MAIInstitutia Prefectului Judetul Giurgiu va informeaza asupra situatiei epidemiologice actualizate la nivelul judetului Giurgiu, la data de 12.05.2020:
cazuri confirmate - 205; cazuri vindecate si externate - 92; in carantina institutionalizata - 147 de persoane; in autoizolare la domiciliu - 269 de persoane. Starea acestora de sanatate este monitorizata zilnic de catre medicii de familie sau de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica.
In ultimele 24 de ore, 34 de persoane au primit

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Giurgiu News ]

SCHIMBARE RADICALA A VREMII. COD GALBEN LA GIURIGU

Marti, 12 Mai 2020, ora 07:47

Meterologii au emis o atentionare cod galben ce intra in vigoare luni, la ora 22 si este valabila pana marti, la ora 23.
In acest

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Giurgiu News ]

"VIITORUL LOR ESTE SI IN FAPTA TA!" - CAMPANIE DE STRANGERE DE FONDURI IN GIURGIU

Luni, 11 Mai 2020, ora 16:46

In prezent, in judetul Giurgiu, sunt aproximativ 6000 de elevi care se afla in imposibilitatea de a invata intr-un mediu incluziv. Sunt aproximativ 6000 de suflete care vor sa isi depaseasca conditia sociala prin educatie.
Din pacate, acest lucru nu se poate pe timp de pandemie si, cu siguranta, asa cum stim, nici in situatii normale deoarece nu au dispozitive moderne de pe care sa invete, asa cum fac cei cu o situatie materiala normala.
Pentru ca vrem sa venim in ajutorul lor,

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Giurgiu News ]

JANDARMI SI POLIEsISTI - TESTAEsI COVID. CE REZULTATE AU AVUT TESTELE?

Luni, 11 Mai 2020, ora 07:45

JANDARMI SI POLIEsISTI - TESTAEsI COVID. CE REZULTATE AU AVUT TESTELE?Directia de Sanatate Publica Giurgiu va informeaza ca au fost testati 32 de angajati din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Giurgiu, rezultatul testelor fiind negativ.
In perioada urmatoare, vor fi testati 27 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu.
Mentionam ca s-a recurs la testarea cadrelor MAI in cauza deoarece un politist a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Giurgiu News ]

MASURI STRICTE PENTRU ZONA DE CARANTINA DIN PRUNDU

Duminica, 10 Mai 2020, ora 16:45

Va informam ca astazi, 10.05.2020, a avut loc sedinta extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Giurgiu, in cadrul careia au fost adoptate urmatoarele masuri referitoare la instituirea carantinei in cartierul Rudarie din localitatea Prundu:
In/din zona de carantina din cartierul Rudarie, localitatea Prundu, este permisa intrarea, respectiv iesirea pentru transportul de marfa, indiferent de natura acestuia, a materiilor prime si resurselor necesare desfasurarii

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Giurgiu News ]

ANGAJARI FARA CONCURS IN PENITENCIARE. LA GIURGIU SUNT TREI POSTURI

Sambata, 09 Mai 2020, ora 07:46

ANGAJARI FARA CONCURS IN PENITENCIARE. LA GIURGIU SUNT TREI POSTURIAdministratia Nationala a Penitenciarelor si unitatile subordonate vor incadra, pe posturi vacante, 48 de medici, 47 de asistenti medicali si 20 de agenti operativi, pe durata determinata de sase luni, astfel incat sa se asigure indeplinirea, continuitatea sarcinilor si activitatilor in conditii de siguranta.
"In vederea eficientizarii acordarii asistentei medicale si acoperirii cerintelor aparute in contextul epidemiologic actual, Administratia Nationala a Penitenciarelor si unitatile

Actualitate / stiri Actualitate50 vizite[ Giurgiu News ]

"GAINARI" PRINSI DE POLIEsIE IN MAI MULTE LOCALITAEsI DIN JUDEEs

Joi, 07 Mai 2020, ora 16:46

"GAINARI" PRINSI DE POLIEsIE IN MAI MULTE LOCALITAEsI DIN JUDEEsLa data de 4 mai a.c., ora 14.00, politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala nr.8 Roata de Jos au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112 de catre un barbat din localitatea Vadu Lat, judetul Giurgiu, cu privire la faptul ca locuinta vecinului sau, situata in localitatea Vadu Lat, a fost sparta. In baza sesizarii, politistii s-au deplasat la fata locului, ocazie cu care a fost identificat apelantul care a declarat faptul ca in ziua de 4 mai a.c., ora 13.00, a observat ca fereastra de la locuinta

Actualitate / stiri Actualitate37 vizite[ Giurgiu News ]

CCR A DECIS: TOATE AMENZILE APLICATE IN STAREA DE URGENEsA SUNT NECONSTITUEsIONALE!

Joi, 07 Mai 2020, ora 07:45

CCR A DECIS: TOATE AMENZILE APLICATE IN STAREA DE URGENEsA SUNT NECONSTITUEsIONALE!Curtea Constitutionala a admis miercuri sesizarea Avocatului Poporului impotriva OUG 36/2020, actul normativ prin care guvernul a introdus amenzi de pana la 20.000 de lei pentru nerespectarea ordonantelor militare si a conditiilor de iesire din case in perioada starii de urgenta, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul Curtii.
Potrivit ordonantei de urgenta, care a intrat in vigoare pe 3 aprilie, amenzile pentru persoanele fizice care nu respecta ordonantele militare au crescut la

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Giurgiu News ]

AMENZILE DIN PERIOADA STARII DE URGENEsA VOR "SUFOCA" INSTANEsELE DE JUDECATA. MINISTRUL VELA RECUNOASTE CA S-AU FACUT ABUZURI!

Miercuri, 06 Mai 2020, ora 16:47

Procurorul general Gabriela Scutea a declarat miercuri ca sistemul judiciar se va confrunta, dupa incetarea starii de urgenta, cu un val "enorm" de plangeri depuse in instante de oamenii care au fost amendati pentru incalcarea ordonantelor militare.
"Sanctiunile penale sunt separate de sanctiunile contraventionale. Practic, din anul 2002, amenda contraventionala nu mai poate fi transformata in inchisoare, nici macar contraventionala. Sunt convinsa ca primul aspect cu care sistemul judiciar se

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Giurgiu News ]

1 MAI - GIURGIU: 134 CAZURI CONFIRMATE, DIN CARE 63 -VINDECATE SI EXTERNATE

Sambata, 02 Mai 2020, ora 07:44

Institutia Prefectului Judetul Giurgiu va informeaza asupra situatiei epidemiologice actualizate la nivelul judetului Giurgiu, la data de 01.05.2020:
cazuri confirmate - 134; cazuri vindecate si externate - 63; in carantina institutionalizata - 120 de persoane; in autoizolare la domiciliu - 235 de persoane. Starea acestora de sanatate este monitorizata zilnic de catre medicii de familie sau de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica.
In ultimele 24 de ore, 10 persoane primit aprobarea de a

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Giurgiu News ]

ZI DE DOLIU LA BUCSANI...

Vineri, 01 Mai 2020, ora 16:46

O veste trista a indoliat vineri oamenii din Bucsani: primarul comunei,

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Giurgiu News ]

NOI "CONTRE" INTRE PREFECTURA SI CONSILIUL JUDETEAN, PE TEMA BANILOR CHELTUITI PENTRU SPITAL

Joi, 30 Aprilie 2020, ora 16:47

De aceasta data, cel care "iese la rampa" cu declaratii, cifre si date este seful Cancelariei Prefecturii, Vasile Mustatea, care explica, intr-o declaratie de presa, sub titlul "Pinocchio de la Consiliul Judetean":
"Conform Decretului Presedintelui privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, a Dispozitiei nr. 531/14.03.2020 emisa de Departamentul pentru Situatii de Urgenta, precum si a ordonantelor militare emise de ministrul afacerilori interne, autoritatile publice au

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Giurgiu News ]

CUM INCEARCA "SA DREAGA BUSUIOCUL" PRIMARUL DIN OINACU, DUPA CE A PUS ASFALT DIRECT PESTE PAMANT (VIDEO)

Miercuri, 29 Aprilie 2020, ora 16:45

CUM INCEARCA "SA DREAGA BUSUIOCUL" PRIMARUL DIN OINACU, DUPA CE A PUS ASFALT DIRECT PESTE PAMANT (VIDEO)Scandalul asfaltarilor din Oinacu, acolo unde firma "tocmita" de Primarie a turnat asfalt direct peste stratul de pamant pe multe din strazile pe care a lucrat este departe de a fi incheiat.
Dupa numeroasele imagini aparute pe retelele de socializare,

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Giurgiu News ]

PROBLEMELE COMUNITAEsILOR DE ROMI DIN JUDEEs - PE MASA AUTORITAEsILOR

Miercuri, 29 Aprilie 2020, ora 07:44

PROBLEMELE COMUNITAEsILOR DE ROMI DIN JUDEEs - PE MASA AUTORITAEsILORVa informam ca astazi, 28.04.2020, conducerea Institutiei Prefectului Judetul Giurgiu - prefect Aneta Matei si subprefect Mirel Bragaru - s-a intalnit cu liderii comunitatilor de romi din comunele Ghimpati si Clejani, in vederea identificarii de solutii la problemele cu care aceste comunitati se confrunta.
La intalnire au participat si primarii celor doua comune mai-sus mentionate - Constantin Carapanceanu, respectiv Florin Nidelea, alaturi de liderul Asociatiei Partida Romilor Pro Europa -

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Giurgiu News ]

INCA O ORDONANEsA MILITARA - NR. 10. CE PREVEDE ACEASTA?

Marti, 28 Aprilie 2020, ora 07:45

INCA O ORDONANEsA MILITARA - NR. 10. CE PREVEDE ACEASTA?Art.1 - (1) Circulatia persoanelor care au implinit varsta de 65 de ani, in afara locuintei/gospodariei, este permisa numai in situatiile prevazute mai jos.
(2) Indiferent de intervalul orar, circulatia persoanelor care au implinit varsta de 65 de ani, in afara locuintei/gospodariei, este permisa strict pentru urmatoarele motive:
a) deplasarea in interes profesional, inclusiv intre locuinta/gospodarie si locul/locurile de desfasurare a activitatii profesionale si inapoi, precum si in conditiile

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Giurgiu News ]

27 APRILIE - NICIUN CAZ NOU CONFIRMAT IN JUDEEs

Luni, 27 Aprilie 2020, ora 16:45

Institutia Prefectului Judetul Giurgiu va informeaza asupra situatiei epidemiologice actualizate la nivelul judetului Giurgiu, la data de 27.04.2020:
cazuri confirmate - 127; cazuri vindecate si externate - 44; in carantina institutionalizata -95 de persoane; in autoizolare la domiciliu - 229 de persoane. Starea acestora de sanatate este monitorizata zilnic de catre medicii de familie sau de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica.
In ultimele 24 de ore, 47 de persoane au primit aprobarea

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Giurgiu News ]

O TREIME DIN CAZURILE CONFIRMATE LA GIURGIU SUNT DEJA VINDECATE

Luni, 27 Aprilie 2020, ora 07:46

Institutia Prefectului Judetul Giurgiu va informeaza asupra situatiei epidemiologice actualizate la nivelul judetului Giurgiu, la data de 26.04.2020:
cazuri confirmate - 127; cazuri vindecate si externate - 43; in carantina institutionalizata - 90 de persoane; in autoizolare la domiciliu - 276 de persoane. Starea acestora de sanatate este monitorizata zilnic de catre medicii de familie sau de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica.
In ultimele 24 de ore, 58 de persoane au primit aprobarea

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Giurgiu News ]

COCO CHANEL SI... SPITALUL GIURGIU

Duminica, 26 Aprilie 2020, ora 07:46

Aproape ca nu exista saptamana in care deputatul PSD de Giurgiu Elena Dinu sa nu iasa - sub o forma sau alta - "la lumina rampei" cu tot felul de declaratii menite sa apere Spitalul Judetean si conducerea sa.
Cine este, insa, de fapt, "vajnica" aparatoare a actualei conduceri a Spitalului?
Aceeasi persoana care conduce, de fapt, de ani buni - personal sau prin interpusi - institutia sanitara giurgiuveana!
Aceeasi persoana care, in timp ce propovaduieste principiile social-democratiei (dupa ce,

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Giurgiu News ]

ALEsI DOI ANGAJAEsI DIN PENITENCIARUL GIURGIU, CONFIRMAEsI CU COVID

Vineri, 24 Aprilie 2020, ora 16:46

Este anuntul facut vineri de Administratia Nationala a Penitenciarelor, intr-un comunicat de presa:
"Alti
doi angajati ai Penitenciarului Giurgiu au fost confirmati pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Politistii de penitenciare nu au interactionat cu persoane private de libertate, in prezent nefiind inregistrate cazuri de imbolnaviri in randul detinutilor.
Cei doi politisti de penitenciare fac parte din grupul de contacti

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Giurgiu News ]

SEFII CNAIR, IN INSPECEsIE PE SANTIERELE DIN JUDEEsUL GIURGIU. VIZATE: PODUL DE LA ADUNAEsII COPACENI SI VAMA GIURGIU (VIDEO)

Vineri, 24 Aprilie 2020, ora 07:46

SEFII CNAIR, IN INSPECEsIE PE SANTIERELE DIN JUDEEsUL GIURGIU. VIZATE: PODUL DE LA ADUNAEsII COPACENI SI VAMA GIURGIU (VIDEO)CNAIR anunta intr-un comunicat de presa:
"Joi, 23.04.2020, Ionel Scriosteanu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, impreuna cu Directorul General Adjunct al CNAIR, Ovidiu Barbier, au inspectat santierul Podului peste Arges de la Adunatii Copaceni.
Oficialii au explicat reprezentantilor constructorului ca in acest moment nu mai exista niciun impediment din partea beneficiarului si ca au tot sprijinul lor, astfel incat lucrarile sa se

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Giurgiu News ]

INCA UN GARDIAN DE LA PENITENCIARUL GIURGIU, CONFIRMAT CU CORONAVIRUS

Joi, 23 Aprilie 2020, ora 07:46

INCA UN GARDIAN DE LA PENITENCIARUL GIURGIU, CONFIRMAT CU CORONAVIRUSAdministratia Nationala a Penitenciarelor informeaza miercuri, intr-un comunicat de presa:
"Astazi, 22.04.2020, un angajat al Penitenciarului Giurgiu, contact al politistului de penitenciare testat pozitiv pentru SARS-CoV-2 in data de 17.04.2020, a primit confirmarea infectarii cu noul coronavirus.
Cel de-al doilea angajat confirmat pozitiv la Penitenciarul Giurgiu face parte din grupul de contacti, in numar de 16, atribuit cazului. Acesta nu a exercitat atributii de serviciu in

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ Giurgiu News ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
ACUM. ACCIDENT RUTIER groaznic in zona Panesim, la iesire din municipiul Giurgiu! (FOTO)
In urma cu putin timp, s-a produs un ACCIDENT RUTIER la iesire din Giurgiu, in zona Panesim. Este ...
IMPACT NIMICITOR LA IESIREA DIN ORAS. TREI BENZI DE CIRCULAEsIE - BLOCATE
Joi seara, in jurul orei 19.30, pompierii giurgiuveni au intervenit la un accident rutier produs la ...
Astazi este Ziua Politiei Locale. Mesajul directorului executiv al Directiei Politiei Locale Giurgiu. La multi ani tuturor politistilor locali!
Ziua Politiei Locale legata de simbolul crestin al Sarbatorii Sfintilor Constantin si Elena, si ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor