Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.365 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

"Intotdeauna, am fost un om optimist si vesel, m-am adaptat usor oricaror situatii si mi-au placut provocarile"

Sambata, 21 Noiembrie 2020, ora 12:01

"Intotdeauna, am fost un om optimist si vesel, m-am adaptat usor oricaror situatii si mi-au placut provocarile"Deputatul PSD de Giurgiu, candidat pentru un nou mandat, Cristina Elena Dinu vorbeste, intr-un interviu, despre copilaria si adolescenta sa, despre viata de licean, dar si de student. Vorbeste despre opinia sa in ceea ce priveste "incrancenarile" din politica, dar si despre cat este de greu sa te imparti intre cariera si familie.
"Intotdeauna, am

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Partidul Social Democrat vine, la alegerile din 6 decembrie, cu echipa de care Romania are nevoie

Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 12:01

Partidul Social Democrat vine, la alegerile din 6 decembrie, cu echipa de care Romania are nevoie"Suntem echipa #PSD_Giurgiu pentru Camera Deputatilor!
Suntem tineri, profesionisti si fiecare dintre noi a demonstrat ca poate si FACE lucruri bune pentru giurgiuveni! Insa, totodata, ne punem experienta si priceperea in slujba #tuturor_romanilor.
Tara noastra se afla in cea mai grea criza sociala, economica si sanitara, din ultimele 3 decenii. Tineri sau adulti ori varstnici, bugetari sau antreprenori, elevi, profesori, medici, fermieri, suntem afectati cu totii. Si, din nefericire, cu

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

PROmisiunea PRO Romania masuri simple, concrete si aplicabile imediat! BARBU NICOLAE, candidat la Camera Deputatilor! VOTEAZA POZITIA 5 PE BULETINUL DE VOT!

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 12:01

PROmisiunea PRO Romania masuri simple, concrete si aplicabile imediat! BARBU NICOLAE, candidat la Camera Deputatilor! VOTEAZA POZITIA 5 PE BULETINUL DE VOT!Ma numesc BARBU Nicolae am 55 de ani, sunt casatorit si am doi copii.
De peste 30 de ani locuiesc in municipiul Giurgiu,mai exact dupa absolvirea Facultatii de Finante si Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. M-am format ca om de afaceri in mediul privat,unde mai bine de 20 de ani am creat si dezvoltat o afacere de familie,experienta care s-a dovedit a fi extrem de utila in administratia publica,acolo unde timp de opt ani am avut onoarea sa ocup functia de Primar al

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Presedintele Interimar al Senatului, Robert Marius Cazanciuc, candidat pentru Senat din partea PSD Giurgiu: "Pe 6 decembrie, trebuie sa mergem la vot si sa trimitem acasa acest guvern incompetent!"

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 12:01

Presedintele Interimar al Senatului, Robert Marius Cazanciuc, candidat pentru Senat din partea PSD Giurgiu: "Pe 6 decembrie, trebuie sa mergem la vot si sa trimitem acasa acest guvern incompetent!""Avem solutii pentru:
* lupta impotriva pandemiei,
* sanatatea romanilor,
* educatie,
* relansarea economiei,
* agricultori,
* crearea de noi locuri de munca.
Avem nevoie urgenta de un guvern capabil sa implementeze programul de guvernare al PSD. Trebuie sa trimitem acasa acest guvern de politruci incompetenti si sa-l inlocuim urgent cu oameni capabili care sa

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

CENTRU DE EXCELENTA PENTRU ELEVII DIN JUDETUL GIURGIU

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 12:01

CENTRU DE EXCELENTA PENTRU ELEVII DIN JUDETUL GIURGIUVa informam ca prin Ordinul Ministerului Educatiei si Cercetarii, s-a aprobat infiintarea Centrului de excelenta din judetul Giurgiu. Acesta va functiona ca unitate conexa a Ministerului Educatiei si Cercetarii, va avea personalitate juridica si va fi coordonat metodologic de catre Inspectoratul Scolar Judetean Giurgiu.
Centrul de excelenta va elabora si aplica strategii si politici pentru selectia, pregatirea, sustinerea si motivarea copiilor si a tinerilor capabili de performante.
Selectia

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Interviu cu deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu: "Credinta in Dumnezeu este

Marti, 17 Noiembrie 2020, ora 12:01

Interviu cu deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu: "Credinta in Dumnezeu esteComandat de PSD Organizatia Judeteana Giurgiu,

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Marian Mina - Pe 6 decembrie, iesim la vot pentru Romania

Marti, 17 Noiembrie 2020, ora 12:01

Marian Mina - Pe 6 decembrie, iesim la vot pentru RomaniaPe 6 decembrie iesim la vot pentru #Romania!Impreuna cu echipa mea, ma simt dator sa lupt pentru a reda speranta zilei de maine giurgiuvenilor. Oamenii sunt speriati, debusolati de tot ceea ce traiesc in aceasta perioada. Romanii au nevoie sa isi recapete

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Prefectura distribuie aproape 6.000 de tichete sociale

Vineri, 13 Noiembrie 2020, ora 12:01

Prefectura distribuie aproape 6.000 de tichete socialeJoi, 12.11.2020, la sediul Institutiei Prefectului Judetul Giurgiu, au fost distribuie 5.841 de tichete sociale pentru mese calde, destinate persoanelor dezavantajate sau marginalizate din judetul Giurgiu.
Tichetele vor ajunge la beneficiari prin intermediul primariilor, pana la data de 16.11.2020.
Proiectul, initiat de Guvernul Romaniei cu scopul sprijinirii categoriilor de persoane cele mai defavorizate, este cofinantat din Fondul de Ajutor European destinat celor mai defavorizate persoane

Actualitate / stiri Actualitate3 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Primaria Giurgiu recomanda limitarea prezentei cetatenilor la sediul institutiei

Vineri, 13 Noiembrie 2020, ora 12:01

Primaria Giurgiu recomanda limitarea prezentei cetatenilor la sediul institutieiPrimaria municipiului Giurgiu va aduce la cunostinta ca in aceasta perioada recomanda limitarea prezentei cetatenilor in acelasi spatiu si in mod repetitiv, ca prinicipala componenta pentru prevenirea contaminarii si raspandirii cu noul Coronavirus SARS COV-2.
In acelasi timp, precizam ca este foarte important pentru administratia locala sa ofere tuturor cetatenilor posibilitatea de a comunica rapid si usor.
Astfel, accesarea adreselor de posta electronica pe care vi le punem la dispozitie

Actualitate / stiri Actualitate1 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Deputatul Cristina Elena Dinu: "In lupta impotriva COVID-19, populatia trebuie sa fie partenerul autoritatilor, nu vinovatul de serviciu!"

Vineri, 13 Noiembrie 2020, ora 12:01

Deputatul Cristina Elena Dinu: "In lupta impotriva COVID-19, populatia trebuie sa fie partenerul autoritatilor, nu vinovatul de serviciu!"Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a prezentat, recent, cele mai importante masuri cuprinse in Planul PSD pentru combaterea pandemiei COVID-19. Parlamentarul social-democrat sustine ca populatia trebuie sa aiba acces neingradit la testare acolo unde si atunci cand este nevoie.
"In plus, populatia trebuie sa fie in parteneriat cu autoritatile, NU sa fie considerata "vinovatul" care trebuie sanctionat pentru extinderea epidemiei in Romania. PRIORITATEA o constituie consilierea si

Actualitate / stiri Actualitate2 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

#Stimulent de risc pentru personalul didactic si nedidactic

Miercuri, 14 Octombrie 2020, ora 12:01

#Stimulent de risc pentru personalul didactic si nedidacticPropunerea #PSD din Parlament repara ce n-a facut guvernul lui Iohannis care, in loc sa se ocupe de pregatirea noului an scolar, s-a ocupat doar de #impunerea organizarii alegerilor si a pus presiune pe scoli si pe profesori, #fara sa asigure finantarea necesara, #fara sa asigure masti si tablete si #fara sa faca testarea gratuita a elevilor si a profesorilor atunci cand era necesar, pentru a nu intrerupe intreaga activitate intr-o clasa sau in toata scoala.#Bonusul

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

"Lipsa de solutii a guvernului a dus la explozia numarului imbolnavirilor cu COVID-19!

Duminica, 11 Octombrie 2020, ora 12:01

"Lipsa de solutii a guvernului a dus la explozia numarului imbolnavirilor cu COVID-19!Dr. Cristina Elena Dinu, deputat #PSD:
Din nefericire, prezicerile profesorului Alexandru Rafila, cu privire la cresterea numarului de cazuri de #COVID-19 dupa inceperea anului scolar, sunt acum confirmate clar de realitate. Reprezentantul Romaniei la OMS a avertizat guvernul, inca din luna august, ca problematica se va schimba daca nu intram intr-o zona de descrestere.Este evident ca in acest moment cresterea numarului de imbolnaviri pune o presiune mare si constanta pe sistemul de #sanatate,

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Weekend in forta pentru echipa PSD Giurgiu! Sapte comune, mii de sustinatori

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 15:02

Weekend in forta pentru echipa PSD Giurgiu! Sapte comune, mii de sustinatoriEchipa de campanie a PSD Giurgiu a mers, sambata si duminica, 19, respectiv 20 septembrie, in sapte comune unde au desfasurat actiuni specifice campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie.
Sambata, social-democratii giurgiuveni au stat de vorba cu oamenii din Ulmi, Roata de Jos si Stoenesti. La Ulmi, PSD Giurgiu il are candidat pentru un nou mandat de primar pe Petre Nicolae. La Roata, candidatul PSD la functia de primar este Marin Constantin, iar la Stoenesti, primarul Ene

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Primarii PSD Silviu Cazacu si Constantin Ionescu vor CONTINUA modernizarea comunelor Izvoarele si Toporu

Vineri, 18 Septembrie 2020, ora 15:02

Primarii PSD Silviu Cazacu si Constantin Ionescu vor CONTINUA modernizarea comunelor Izvoarele si ToporuSunt doi dintre cei mai buni primari pe care ii are judetul Giurgiu, care au reusit sa faca foarte multe lucruri bune pentru comunele lor si care, astfel, au dovedit ca omul sfinteste locul.
Ca atare, giurgiuvenii din comunele Izvoarele, unde primar este Silviu Cazacu, si Toporu, administrata de Constantin Ionescu, vor continuitate, atat la Primarie, cat si la Consiliul Judetean Giurgiu, condus de Marian Mina.

Infrastructura rutiera, educatie, sanatate, salubrizare, utilitati- sunt domeniile

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Social-democratii giurgiuveni, primiti cu aplauze in municipiu, in timpul unei actiuni electorale

Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 15:02

Social-democratii giurgiuveni, primiti cu aplauze in municipiu, in timpul unei actiuni electoraleMarti, 15 septembrie, Marian Mina, candidat pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Judetean Giurgiu, si Marian Maroiu, candidat la functia de primar al municipiului Giurgiu, alaturi de echipa de campanie a PSD Giurgiu- de la judet si municipiu- au mers impreuna in mai multe cartiere ale municipiului Giurgiu! Oinac, Tineretului, soseaua Bucuresti sunt principalele zone in care social-democratii au mers si au stat de vorba cu giurgiuvenii.

Au fost impartite sute de materiale promotionale,

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

La Gogosari, giurgiuvenii stiu ca schimbarea este in mainile lor si au incredere in echipa PSD

Marti, 15 Septembrie 2020, ora 15:02

La Gogosari, giurgiuvenii stiu ca schimbarea este in mainile lor si au incredere in echipa PSDO comuna cu un potential extraordinar, insa uitata parca in timp, Gogosari are acum sansa sa se dezvolte, sa se modernizeze iar pentru aceasta PSD Giurgiu il sustine la functia de primar pe Marin Raboj. Marti, 15 septembrie, echipa de campanie a presedintelui Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, candidat pentru un nou mandat, s-a reunit cu cea a lui Marin Raboj si, impreuna, au desfasurat o actiune electorala. In cadrul acesteia, au fost impartite materiale promotionale si cei doi

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Una dintre cele mai moderne statii de apa, inaugurata in comuna Buturugeni. Bransamente gratuite pentru satenii din Padureni si Podul Ilfovatului

Luni, 14 Septembrie 2020, ora 12:01

Una dintre cele mai moderne statii de apa, inaugurata in comuna Buturugeni. Bransamente gratuite pentru satenii din Padureni si Podul IlfovatuluiO zi foarte importanta, duminica, 13 septembrie, pentru locuitorii satelor Padureni si Podul Ilfovatului din comuna giurgiuveana Buturugeni. A fost finalizata reteaua de apa, respectiv statia aferenta, iar la inaugurarea oficiala a obiectivului au fost prezenti atat primarul Dumitru Preda, cei echipa sa din Primaria Buturugeni, cat si conducerea PSD Giurgiu, respectiv zeci de sustinatori ai edilului social-democrat.
"Este una dintre cele mai importante realizari din acest mandat. Stim cate

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Giurgiuvenii din Crevedia Mare si Vanatorii Mici aleg echipa PSD!

Duminica, 13 Septembrie 2020, ora 12:01

Giurgiuvenii din Crevedia Mare si Vanatorii Mici aleg echipa PSD!Mobilizare impresionanta, sambata, 12 septembrie, la Crevedia Mare, acolo unde din partea PSD candideaza la functia de primar tanarul Constantin Vasilica. Sute de oameni i-au insotit pe presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, candidat pentru un nou mandat, echipa sa de campanie, si colegii din conducerea PSD Giurgiu. A fost, fara indoiala, o adevarata desfasurare de forte, apreciata inclusiv de liderul social-democratilor giurgiuveni, Niculae Badalau, prezent la eveniment. "Sute

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Giurgiuvenii din Bulbucata vor schimbare la Primarie si continuitate la Consiliul Judetean Giurgiu

Sambata, 12 Septembrie 2020, ora 12:01

Giurgiuvenii din Bulbucata vor schimbare la Primarie si continuitate la Consiliul Judetean GiurgiuIonela Anisoara Spirache, o tanara ambitioasa, implicata si care se bucura de aprecierea consatenilor, este candidatul PSD Giurgiu la functia de primar al comunei Bulbucata.
Marti, 8 septembrie, echipa de campanie a presedintelui Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, candidat pentru un nou mandat, s-a reunit cu cea a Oanei Spirache si au strabatut impreuna, la pas, comuna Bulbucata.

Social-democratii giurgiuveni au stat de vorba cu oamenii care le-au iesit in intampinare, le-au amintit

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Candidatul PSD la functia de primar al comunei Putineiu, Racman Bita, puneOAMENII PE PRIMUL LOC!

Vineri, 11 Septembrie 2020, ora 12:01

Candidatul PSD la functia de primar al comunei Putineiu, Racman Bita, puneOAMENII PE PRIMUL LOC!Desfasurare de forte, joi, 10 septembrie, in comuna Putineiu, cand sute de oameni s-au alaturat candidatului PSD la Primaria Putineiu, Racman Bita, dar si presedintelui Consiliului Judetean, Marian Mina, candidat pentru un nou mandat.

Alaturi de echipa de campanie PSD Giurgiu, toti acestia au luat la pas comuna Putineiu, pentru a sta de vorba cu satenii, pentru a le prezenta realizarile administratiei judetene a PSD, dar mai ales pentru a le spune ce proiecte are Racman Bita pentru

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Sute de tineri, alaturi de candidatul PSD la Primaria Floresti-Stoenesti, Andrei Matache

Joi, 10 Septembrie 2020, ora 12:01

Sute de tineri, alaturi de candidatul PSD la Primaria Floresti-Stoenesti, Andrei MatacheZiua de duminica, 6 septembrie, s-a incheiat pentru cei din echipa de campanie a PSD Giurgiu, la Floresti Stoenesti, unde sute de tineri li s-au alaturat, cu totii sustinandu-i pe Marian Mina la conducerea Consiliului Judetean Giurgiu si pe Andrei Matache, la functia de primar al comunei mentionate.
"Lucrez in administratia publica din anul 2014, timp in care am acumulat experienta necesara pentru a intelege problemele comunei si mai ales modul in care acestea pot fi rezolvate. Am urmarit cu

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Echipa castigatoare pentru Stanesti: Danut Mitrea, la Primarie, si Marian Mina, la conducerea Consiliului Judetean Giurgiu

Marti, 08 Septembrie 2020, ora 12:01

Echipa castigatoare pentru Stanesti: Danut Mitrea, la Primarie, si Marian Mina, la conducerea Consiliului Judetean GiurgiuLuni, 7 septembrie, echipa de campanie a PSD Giurgiu, condusa de Marian Mina, presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu, candidat pentru un nou mandat, a mers in comuna Stanesti. Acolo, social-democratii giurgiuveni il sustin pentru un nou mandat pe primarul Danut Mitrea.

Alaturi de zeci de sustinatori, cei doi candidati au mers prin satele comunei Stanesti, au stat de vorba cu giurgiuvenii carora le-au amintit care sunt realizarile administratiei judetene, dar si locale, insa au discutat si

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Giurgiuvenii din Calugareni, Mihai Bravu si Comana vor fapte nu vorbe si aleg echipa PSD la Primarie si Consiliul Judetean Giurgiu

Luni, 07 Septembrie 2020, ora 12:01

Giurgiuvenii din Calugareni, Mihai Bravu si Comana vor fapte nu vorbe si aleg echipa PSD la Primarie si Consiliul Judetean GiurgiuDuminica, 6 septembrie, a fost, fara indoiala, una dintre cele mai solicitante zile, de la debutul campaniei electorale si pana acum, pentru echipa de campanie a PSD Giurgiu.

Prima destinatie a social-democratilor giurgiuveni a fost Targul din Calugareni, unde, impreuna cu primarul PSD Marin Voinea, social-democratii giurgiuveni au impartit sute de materiale de promovare a edilului, respectiv a presedintelui Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, candidat pentru un nou mandat.

Mai apoi,

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Locuitorii comunei Daia stiu ca toate realizarile din comuna lor se datoreaza Partidului Social Democrat

Vineri, 04 Septembrie 2020, ora 12:01

Locuitorii comunei Daia stiu ca toate realizarile din comuna lor se datoreaza Partidului Social DemocratPresedintele Consiliului Judetean Giurgiu, candidat PSD pentru un nou mandat, Marian Mina, si echipa sa de campanie au mers, miercuri, 2 septembrie, in Daia, unde li s-au alaturat zeci de sustinatori ai lui Marius Dragomir, candidatul PSD la functia de primar al comunei mentionate.
Impreuna au luat la pas cele trei sate Daia, Daita si Plopsoru, au impartit materiale promotionale si le-au vorbit oamenilor despre realizarile administratiei social-democrate si despre proiectele de dezvoltare, in

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Romeo Vasile va aduce schimbarea in comuna Fratesti, sprijinit de Marian Mina- presedintele Consiliului Judetean Giurgiu

Miercuri, 02 Septembrie 2020, ora 12:01

Romeo Vasile va aduce schimbarea in comuna Fratesti, sprijinit de Marian Mina- presedintele Consiliului Judetean GiurgiuTot marti, 1 septembrie, social-democratii din comuna Fratesti, care il sprijina pe Romeo Vasile pentru a ocupa functia de primar in mandatul 2020-2024, au desfasurat o noua actiune de promovare electorala. Echipa de campanie a candidatului PSD Giurgiu Romeo Vasile a luat la pas satele comunei, probabil singura din judet in care, in ultimii ani, nu s-a vazut vreo schimbare notabila.

Oamenii vor drumuri moderne, scoli reabilitate, vor utilitati, iar Romeo Vasile are solutii pentru toate acestea.

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Giurgiuvenii din Comana si Gaiseni au incredere in echipa PSD Giurgiu

Marti, 01 Septembrie 2020, ora 12:01

Giurgiuvenii din Comana si Gaiseni au incredere in echipa PSD GiurgiuDuminica, 30 august, destinatiile de campanie ale echipei PSD Giurgiu au fost Comana si Gaiseni.

La Comana, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, a fost primit cu entuziasm de sateni care stiu ca tot ceea ce s-a realizat in comuna respectiva, in ultimul mandat, se datoreaza PSD. Vorbim despre fonduri date prin Programul National de Dezvoltare Locala, dar si de sprijinul acordat administratiei locale de catre Consiliul Judetean Giurgiu, condus de Marian Mina. Oamenii au fost

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Oamenii din Singureni vor fapte, nu vorbe si aleg echipa Marian Mina, la CJ Giurgiu, si Marian Patuleanu, primar!

Duminica, 30 August 2020, ora 12:01

Oamenii din Singureni vor fapte, nu vorbe si aleg echipa Marian Mina, la CJ Giurgiu, si Marian Patuleanu, primar!Sambata, 29 august, echipa de campanie a PSD Giurgiu a mers in comuna Singureni. Impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, candidat pentru un nou mandat, si cu primarul Marian Patuleanu, candidat pentru un nou mandat, social-democratii giurgiuveni au luat la pas satele componente ale comunei Singureni.
Au stat de vorba cu toti cei care se aflau la

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

DEPUTAT ELENA DINU-#PSD depune motiune de cenzura nu pentru ca poate, ci pentru ca #trebuie.

Marti, 18 August 2020, ora 12:01

DEPUTAT ELENA DINU-#PSD depune motiune de cenzura nu pentru ca poate, ci pentru ca #trebuie.#PSD depune motiune de cenzura nu pentru ca poate, ci pentru ca #trebuie. Inlaturarea cat mai rapida de la conducerea tarii a acestui guvern PNL, profund nociv, este un act de responsabilitate.Este singura #solutie rationala pentru a opri prabusirea Romaniei intr-o criza economica si sociala profunda,

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Doamna Deputat ELENA DINU ingrijorata de inceperea noului an scolar

Marti, 04 August 2020, ora 12:01

Doamna Deputat ELENA DINU ingrijorata de inceperea noului an scolarPentru ca pana in acest moment nimeni nu stie #nimic despre cum se va desfasura anul scolar urmator, #PSD ii cere premierului Orban sa informeze #public, de urgenta, #parintii, #profesorii si #elevii cu privire la conditiile in care se va desfasura noul an scolar, in contextul pandemiei. In loc sa se se lamenteze, puterea PNL ar trebui sa ia exemplu de la celelalte state europene. In #Italia, acolo unde scoala va incepe tot pe 14 septembrie, guvernul a intrat deja in pregatiri intense,

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

CONFERINTA DE PRESA PSD GIURGIU

Joi, 09 Iulie 2020, ora 18:01

CONFERINTA DE PRESA PSD GIURGIUConferinta de presa PSD Giurgiu!

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
TANAR POLIEsIST GIURGIUVEAN, GASIT IMPUSCAT IN CAP
Politia Giurgiu anunta, joi dupa-amiaza: "Astazi, 26 noiembrie 2020, ora 13.10, ofiterul de serviciu ...
Tragedie la Gaiseni: adjunctul sefului de post, gasit mort in masina. Era impuscat in cap
Anuntul este facut de reprezentantii Politiei, care precizeaza: "Astazi, 26 noiembrie 2020, ora ...
Daca o cunoasteti anuntati autoritatile! A fost gasita in urma cu putin timp, pe strada, in zona silozului!
Femeia din imagine, cu varsta intre 70-80 de ani a fost gasita, in urma cu putin timp, in zona ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor