Articole despre "solicitanti apartamente anl"

Rezultatele 1 - 8 din 8 (0.105 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Primaria Giurgiu construieste un bloc ANL pentru tinerii medici

Vineri, 07 Octombrie 2016, ora 19:31

Primaria Giurgiu construieste un bloc ANL pentru tinerii mediciAutoritatile locale vor sa
ii determine pe tinerii medici sa ramana sa isi practice profesia in Spitalul Judetean Giurgiu, astfel ca le vor oferi locuinte ANL cu chirie.

Un proiect de hotarare privind transmiterea in folosinta gratuita catre Agentia Nationala de Locuinte a unui teren de 2000 de mp, situat pe strada Bucuresti, in apropierea Parchetului Judetean, in vederea construirii de locuinte pentru tinerii medici, a fost aprobat, astazi, in unanimitate, de consilierii municipali.

Primarul

Actualitate / stiri Actualitate81 vizite[ Giurgiuveanul ]

Primaria incepe sa vanda apartamentele ANL. Care sunt primele si in ce conditii se pot cumpara?

Joi, 01 Octombrie 2015, ora 10:56

Primaria incepe sa vanda apartamentele ANL. Care sunt primele si in ce conditii se pot cumpara?Municipalitatea din Giurgiu va scoate la vanzare locuintele ANL din blocurile C8 si C9, situate pe strada Petre Ghelmez. In acest sens, Primaria a demarat procedura legala de vanzare a locuintelor, dar pentru asta este nevoie ca municipalitatea sa inscrie aceste imobile in cartea funciara.

In ultima sedinta a Consiliului Local, consilierii au aprobat apartamentarea a doua blocuri de locuinte, este vorba despre blocurile C8 si C9 (din zona Sarguinta) construite prin Agentia Nationala a

Actualitate / stiri Actualitate271 vizite[ STIRI GIURGIU ]

LOCUINTELE ANL DIN BLOCURILE C8 SI C9 POT FI CUMPARATE DE CHIRIASI

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 14:46

LOCUINTELE ANL DIN BLOCURILE C8 SI C9 POT FI CUMPARATE DE CHIRIASIMunicipalitatea din Giurgiu va scoate la vanzare locuintele ANL din blocurile C8 si C9, situate pe strada Petre Ghelmez. In acest sens, Primaria a demarat procedura legala de vanzare a locuintelor, dar pentru asta este nevoie ca municipalitatea sa inscrie aceste imobile in cartea funciara.
In ultima sedinta a Consiliului Local, consilierii au aprobat apartamentarea a doua blocuri de locuinte, este vorba desp
re blocurile C8 si C9 (din zona Sarguinta) construite prin Agentia Nationala a

Actualitate / stiri Actualitate257 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Locuintele ANL din centrul orasului vor fi scoase la vanzare

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 16:31

Locuintele ANL din centrul orasului vor fi scoase la vanzarePrimaria Giurgiu va scoate la vanzare locuintele ANL din blocurile C8 si C9, situate pe strada Petre Ghelmez. In vederea vanzarii locuintelor este inca necesara inscrierea in Cartea Funciara.

Consiliul Local al Municipiului Giurgiu a aprobat
apartamentarea a doua blocuri de locuinte, construite prin Agentia Nationala a Locuintei, care urmeaza sa fie vandute chiriasilor in baza Legii nr. 152/1998 actualizata. Pentru a putea demara procedura legala de vanzare a locuintelor construite prin ANL

Actualitate / stiri Actualitate263 vizite[ Giurgiuveanul ]

ANL-isti doar cu cheile, in Port

Joi, 20 August 2015, ora 19:32

ANL-isti doar cu cheile, in PortO parte dintre giurgiuvenii care au primit repartitie de la Primaria Giurgiu si au intrat in posesia unei locuinte ANL in luna martie a acestui an nu
s-au mutat nici acum in noua locuinta. Acestia nu si-au incheiat contracte individuale pentru electricitate si nici nu au solicitat racordarea la reteaua de gaze.

Autoritatile ii vor notifica pe cei care nu s-au mutat in locuintele ANL din sos. Portului iar daca nu vor raspunde acestor solicitari, li se vor rezilia contractele de inchiriere.

120

Actualitate / stiri Actualitate215 vizite[ Giurgiuveanul ]

SOLICITANTII APARTAMENTELOR ANL, VERIFICATI "LA SANGE"

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 00:17

SOLICITANTII APARTAMENTELOR ANL, VERIFICATI "LA SANGE"Potrivit unui comunicat de presa al Primariei Giurgiu, in conferinta de presa din 22 octombrie, edilul sef al municipiului, Nicolae Barbu, a declarat ca deja s-a trecut la urmatoarea etapa, cea de verificare a legalitatii documentelor depuse. 600 de dosare complete au intrat in comisia de evaluare, iar dintr-o verificare a primilor 200 de solicitanti, aproximativ 30 aveau declarata la Directia de Taxe si Impozite Locale o proprietate in intretinere. Pentru a elimina orice tentativa de frauda,

Business / stiri Business413 vizite[ Giurgiu News ]

Emotii pentru ANL-uri! Cine sunt cei 120 de norocosi care primesc apartamente pe soseaua Portului?

Miercuri, 19 Noiembrie 2014, ora 00:07

Emotii pentru ANL-uri! Cine sunt cei 120 de norocosi care primesc apartamente pe soseaua Portului?Joi, in sedinta ordinara, consilierii locali vor lua in discutie, vor dezbate si, probabil, vor aproba lista celor 120 de norocosi giurgiuveni carora le sunt repartizate apartamentele din ANL-urile de pe strada Portului. De mentionat ca in prima anexa ce insoteste hotararea prin care vor fi repartizate aceste apartamente sunt inscrise 428 de dosare, in ordinea descrescatoare a punctajului obtinut.

Cea mai importanta este, insa, anexa 2 a aceleasi hotarari, ce care "bate in cuie" repartitiile

Business / stiri Business582 vizite[ STIRI GIURGIU ]

Peste 1000 de tineri giurgiuveni solicita Primariei locuinte ANL

Luni, 10 Martie 2008, ora 12:49

Tinerii care detin in prezent o locuinta sociala in regim de inchiriere, pot opta, dupa 5 ani de la primirea acesteia, fie sa ramana in ea in continuare cu chirie, fie sa o cumpere. In acest caz, solicitantul trebuie sa achite integral valoarea apartamentului, la pretul stabilit in momentul incheierii Contractului de vanzare-cumparare.

MORE...
Titularul contractului de inchiriere si membrii familiei acestuia pot beneficia o singura data de cumpararea unei locuinte sociale. Sumele obtinute

Actualitate / primaria614 vizite[ Jurnal Giurgiuvean ]


Cele mai citite stiri
Daca o cunoasteti anuntati autoritatile! A fost gasita in urma cu putin timp, pe strada, in zona silozului!
Femeia din imagine, cu varsta intre 70-80 de ani a fost gasita, in urma cu putin timp, in zona ...
Coronavirus, 28 noiembrie - situatia la zi in judet
Institutia Prefectului Judetul Giurgiu va informeaza asupra situatiei epidemiologice actualizate la ...
De ZIUA NATIONALA a Romaniei, FASOLE CU CIOLAN SI VIN FIERT, OFERITE GRATUIT giurgiuvenilor de oamenii de afaceri EMIL TOFAN si TIBI STAN (FOTO)
Fapta generoasa, fara absolut nicio conotatie politica, a apartinut magazinului "Piata de Carne", ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor