Astazi este Ziua Politiei Locale. Mesajul directorului executiv al Directiei Politiei Locale Giurgiu. La multi ani tuturor politistilor locali!

Joi, 21 Mai 2020, ora 10:31
97 citiri
Ziua Politiei Locale
legata de simbolul crestin al Sarbatorii Sfintilor Constantin si Elena, si puterea Sfintei Cruci - semnul central al religiei crestine imi ofera placutul prilej de a adresa tuturor politistilor locali din municipiul Giurgiu si din intreaga tara, sincere felicitari si urari de succes in activitatea pe care o desfasoara.

Va felicit in primul rand pentru eforturile depuse in indeplinirea atributiilor functionale pentru imbunatatirea indicatorilor de performanta si implicit, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.