Colaborare excelenta intre CJ Giurgiu si Ministerul Sanatatii: 17 milioane de lei vor fi investiti in Spitalul de Urgenta din Giurgiu

Miercuri, 24 Aprilie 2019, ora 13:05
95 citiri
Fondurile vor fi investite in aparate de imagistica medicala, in reabilitarea spitalului, dar si pentru atragerea resursei umane.

"Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu ofera de astazi pacientilor servicii de imagistica medicala CT, in urma achizitiei unui aparat Computer Tomograf CT si PACS in cadrul unui proiect cu Banca Mondiala", transmite Ministerul Sanatatii intr-un comunicat.

In afara achizitiilor facute deja cu sprijinul Bancii Mondiale, spitalul va beneficia si de 12,4 milioane de lei, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.