Deputatul Cristina Elena Dinu: "In lupta impotriva COVID-19, populatia trebuie sa fie partenerul autoritatilor, nu vinovatul de serviciu!"

Vineri, 13 Noiembrie 2020, ora 12:01
42 citiri
Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a prezentat, recent, cele mai importante masuri cuprinse in Planul PSD pentru combaterea pandemiei COVID-19. Parlamentarul social-democrat sustine ca populatia trebuie sa aiba acces neingradit la testare acolo unde si atunci cand este nevoie.
"In plus, populatia trebuie sa fie in parteneriat cu autoritatile, NU sa fie considerata "vinovatul" care trebuie sanctionat pentru extinderea epidemiei in Romania. PRIORITATEA o constituie consilierea si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.