Deputatul Toma Petcu: Presedintele PSD al Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, se pricepe sa arate cu degetul pe altii, dar nu ne spune ce a facut concret pentru Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu"

Vineri, 03 Aprilie 2020, ora 17:35
29 citiri
,, Presedintele PSD al Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, se pricepe sa arate cu degetul pe altii, dar nu ne spune ce a facut concret pentru Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu.
Au trecut mai bine de 48 de ore de la apelul pe care l-am adresat conducerii PSD Giurgiu, acela de a se ocupa mai putin de politica si mai mult de adminitratie si, mai ales, de rezolvarea problemelor reale cu care se confrunta in aceasta perioada sistemul sanitar din municipiul si judetul Giurgiu. Am vazut ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.