Iohannis: "Am decis astazi ca dupa data de 15 mai toata lumea va fi obligata sa poarte masti de protectie in spatiile publice inchise si in transportul in comun"

Miercuri, 22 Aprilie 2020, ora 16:30
86 citiri
Presedintele Klaus Iohannis a
sustinut astazi o declaratie de presa, la finalul sedintei de lucru organizate la Cotroceni cu cativa reprezentanti ai Guvernului, pe tema COVID-19.

Presedintele a anuntat ca dupa 15 mai vom fi obligati sa purtam masti in spatiile publice inchise si in transportul in comun, dar o parte dintre restrictii vor fi ridicate. Printre acestea din urma se afla si obligativitatea de a iesi din casa doar cu o declaratie pe proprie raspundere, in cazul in care ne deplasam ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.