Lumea fotbalului romanesc este in alerta. Ioan Niculae s-a infectat cu noul coronavirus, iar starea lui s-a inrautatit. Acesta a fost internat in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase "Victor Babes".

Luni, 30 Noiembrie 2020, ora 00:00
33 citiri
Update. Au aparut primele dezvaluiri despre situatia lui Ioan Niculae. Din cate se pare, situatia omului de afaceri nu este deloc imbucuratoare.

"Este in stare critica, pe aparate, la Terapie Intensiva. A contractat o forma severa a virusului, care, practic, l-a doborat", sunt informatiile venite, pe surse, pentru jurnalistii de la Gandul. Din cate se pare, la echipa Astra Giurgiu este, poate, cel mai mare focar dintre echipele din Liga 1. Aproape toti jucatorii si toata conducerea fostei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.