Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura. Centralizate sau descentralizate? Care sunt cele mai potrivite solutii pentru apartamente si case?

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 19:32
80 citiri
Cererea de
sisteme de ventilatie a luat amploare in Romania, evolutia fiind stras legata de cea a pietei constructiilor si a normelor europene impuse in acest domeniu. Legislatia nationala prevede inca din 2011 obligativitatea includerii unei solutii de ventilatie sau climatizare in cladirile nou construite sau care sufera reparatii. De asemenea, cresterea se datoreaza si interesului fata de calitatea aerului din interior, impreuna cu nevoia reducerii consumului de energie in zona rezidentiala. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.