VICTOR PONTA, la Giurgiu: "Am venit la Giurgiu sa il sustin pe domnul primar BARBU, pentru ca trebuie sa ducem la bun sfarsit munca inceputa de el!"

Joi, 02 Iunie 2016, ora 21:39
258 citiri
Ultimele zile ale campaniei electorale aduc la Giurgiu "grei" ai partidelor. Daca miercuri, orasul a fost gazda presedintelui PSD Liviu Dragnea, joi, la Giurgiu a venit Victor Ponta. Scopul: sustinerea candidatilor social-democrati la functiile de consilieri locali si judeteni, dar, mai ales, a candidaturii lui Nicolae Barbu pentru inca un mandat la Primaria Municipiului Giurgiu.

Dupa un mars pe soseaua Bucuresti, la care au participat circa 1.000 de sustinatori ai PSD si primarului Barbu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.