Trafic de influenta pentru o locuinta ANL

   

Un barbat in varsta de 57 de ani din municipiul Giurgiu a fost prins in flagrant miercuri de politistii giurgiuveni si un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu in timp a primit suma de 1.000 de euro de la un alt giurgiuvean pe motiv ca i-ar putea face rost acestuia de o locuinta din fondul Agentiei Nationale de Locuinte (ANL).

'Ofiteri din Serviciul de Investigare a Fraudelor si Serviciul de Informatii si Protectie Interna impreuna cu un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu l-au prins miercuri in flagrant pe C. Stelian, de 57 de ani, din Giurgiu, in timp ce primea de la C. Ion, de 55 de ani, din Giurgiu, suma de 1.000 de euro pentru a-i facilita acestuia din urma obtinerea unei locuinte ANL', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu, Cornel Vasilache. C. Stelian a pretins de la C. Ion suma de 3.000 de euro dupa ce a lasat sa se inteleaga ca are influenta asupra unor persoane cu functii de conducere din cadrul Primariei Giurgiu si i-ar putea facilita lui C. Ion repartizarea unei locuinte din fondul ANL. C. Stelian a primit miercuri, in avans pentru acest serviciu, suma de 1.000 de euro, urmand ca diferenta sa o primeasca la repartizarea locuintei, dar a fost prins de in flagrant de politisti si procurorul de caz.

Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu, a dispus retinerea lui C. Stelian pentru 24 ore, pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta, urmand a fi prezentat Tribunalului Giurgiu, cu propunere de arestare preventiva.
Joi, 24 Septembrie 2009, ora 16:38
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
IN SFARSIT, ESTE LAMURIT MISTERUL ZONELOR METROPOLITANE! UNDE NU AI NEVOIE DE DECLARAEsIA SCRISA?
Pentru ca nu era foarte clar care sunt zonele metropolitane in interiorul carora nu este nevoie de ...
Exista zona metropolitana la Giurgiu? Care este aceasta?
Precizarile MAI sunt: Sunt considerate zone metropolitane, in interiorul carora nu este nevoie de ...
LA OINACU, PRIMARUL BURTAVEL MAI "DA UN TUN": 300 DE MILIOANE DE LEI VECHI, DIN BUGETUL PRIMARIEI, PENTRU O FIRMA... FARA ANGAJAEsI!
Dupa ce a dat o lovitura cu lucrarile de mantuiala la asfaltarea unor ulite din comuna, primarul din ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor