Steaua a remizat cu lanterna rosie

Duminica, 04 Octombrie 2009, ora 19:48
1554 citiri
Steaua a remizat cu lanterna rosie

Steaua a remizat duminica seara, scor 1-1, pe teren propriu, cu Gloria Bistrita, intr-un meci din cadrul etapei a 9-a a Ligii I.

Doar o umbra a fost Steaua a formatiei care, la mijlocul saptamanii, incanta prin jocul de la Enschede, cu Twente.

Bistritenii au venit la Bucuresti din postura de victime sigure, dar adevaratele victime au fost stelistii, care se pot considera norocosi ca au reusit sa obtina un punct dintr-o partida controlata de formatia antrenata de batranul Florin Halagian.

Ei au fost cei care au deschis scorul, in minutul 18, prin Toja, care a inscris inexplicabil in propria poarta, desi nu era jenat de nimeni. A fost primul gol incasat de Steaua de cand Mihai Stoichita a fost numit antrenor principal si primul gol primit de Zapata in ultimele 5 partide aparate.

De numai 10 minute au avut, insa, nevoie "ros-albastrii", urmariti din tribune de doar 5.000 de spectatori, ca sa egaleze. Petre Marin a transformat o lovitura de la 11 metri, acordata usor de arbitrul Cristian Balaj.

In urma acestui rezultat, Steaua a ajuns la 15 puncte, in timp ce bistritenii fac 3 puncte si raman pe ultimul loc in clasamentul Ligii I.

Becali, injurat din nou de suporteri

Inca din primul minut al jocului, suporterii "ros-albastrilor" au continuat protestele la adresa finantatorului Gigi Becali, scandand deja celebrul: "Pleaca din Ghencea".

Becali n-a parut deranjat de scandarile celor doua peluze, ba din contra, a cantat si el cu suporterii, gesticuland, in acelasi timp, din maini.

Pe langa scandarile la adresa lui Becali, fanii le-au strigat numele fostilor antrenori ai Stelei, Gheorghe Hagi, Marius Lacatus si Cristiano Bergodi, indepartati de Gigi Becali.

Steaua: Zapata - Ninu (Grzelak '73), Rada, Ghionea, Marin (Baciu '42) - Szekely, Toja (Ionescu '63), Bicfalvi, Surdu - Stancu, Kapetanos.

Antrenor: Mihai Stoichita.

Gloria Bistrita: Albut - Homei, Iodi, Nastase, D. Sanmartean - Hora (Petre '85), L. Sanmartean, Rus, Bajenaru (Keita '82) - Coroian (Achim '59), Borbely.

Antrenor: Florin Halagian.

Intalnirea a fost arbitrata la centru de Cristian Balaj, ajutat la cele doua linii de Eduard Crangasu si Iulian Szekely.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Steaua Bucuresti, #gloria bistrita, #Liga I etapa 9 , #Liga I