Pe ce platforme sunt disponibile aplicațiile Google Workspace?

Advertorial
Luni, 04 Aprilie 2022, ora 17:40
5813 citiri
Pe ce platforme sunt disponibile aplicațiile Google Workspace?
FOTO: freepik.com

Google Workspace este un kit complet de aplicații online de colaborare și productivitate pentru afaceri. Email fără spam, acces la fișiere comune, calendar sincronizat, apeluri video și mesagerie, toate reunite într-un mediu de lucru care să susțină strânsa colaborare în cadrul unei echipe.

Odată cu introducerea Workspace, cunoscut anterior sub numele G Suite, Google a reunit și inovat experiența integrată a aplicațiilor pentru mediul office. Serviciile individuale precum Gmail, Google Calendar sau Google Meet sunt acum parte dintr-o suită conectată, dintr-o identitate vizuală coerentă aflată sub aceeași umbrelă Google Workspace.

Ce este de fapt Google Workspace?

O colecție de instrumente de cloud computing, productivitate și colaborare, Google Workspace a devenit rapid o soluție inovativă pentru companii și organizații. Aplicațiile interconectate au fost dezvoltate să permită munca mai multor persoane pe același document, în aceeași prezentare sau pe aceeași foaie de calcul. Astfel, a devenit o soluție perfectă pentru echipe de toate mărimile – ONG-uri, instituții de învățământ, startup-uri sau corporații.

  • Un cont de email cu domeniu propriu
  • Gestionare convenabilă de la distanță prin consola de administrator
  • Securitate pentru datele companiei
  • Comunicare și colaborare în echipă
  • Videoconferințe fără limite cu Google Meet
  • Toate fișierele într-un singur loc
  • Colaborare în timp real și istoric complet al
  • editărilor

Lucru mai eficient cu funcții alimentate de inteligență artificială

Cum alegi un plan Google Workspace potrivit nevoilor companiei tale?

Costul pachetului de aplicații depinde de versiunea pe care o alegeți. Pachetele Business Starter, Business Standard și Business Plus sunt gândite pentru companii mici și mijlocii, în timp ce pachetele Enterprise pot fi profitabile pentru companii cu peste 300 de angajați.

Îți recomandăm un plan de bază Google Workspace Business Starter dacă:

  • ești un freelancer sau o afacere mică cu mai puțin de 5 angajați
  • ai nevoie doar de câteva instrumente office de bază
  • cauți să ai o adresă de email cu domeniul propriu firmei
  • nu ai nevoie de mult spațiu de stocare sau arhivare
  • ai nevoie de securitate de bază pentru datele companiei

Contractează un plan de afaceri Google Workspace Business Standard dacă:

  • sunteți o companie medie sau mică, în creștere.
  • trebuie să arhivezi atât e-mailurile, cât și mesajele.
  • aveți nevoie de acces la un depozit cloud pentru securitate.
  • veți avea nevoie de mai mult spațiu de stocare în cloud decât limita de bază de 30 GB.
  • prevenirea pierderii de date este importantă pentru afacerea dvs.

Obțineți un plan corporativ Google Workspace Business Plus dacă:

  • sunteți o companie mare sau o întreprindere mijlocie în creștere.
  • aveți nevoie de o îmbunătățire a administrării securității Google Workspace (fostă G Suite).
  • aveți nevoie de funcții de securitate avansate și protecție împotriva pierderii datelor
  • integrarea cu instrumente terțe este importantă pentru dvs.
  • nu puteți face compromisuri cu privire la controlul administrativ.

De unde poți accesa aplicațiile Google Workspace?

Aplicațiile din suita Google Workspace se pot accesa direct de pe dispozitivele pe care le folosește deja compania ta: laptopuri, desktopuri, telefoane sau tablete. Tu și coechipierii tăi aveți nevoie doar de acces la adresele office de email și o conexiune stabilă la internet pentru a accesa de oriunde documentele, mesajele sau căsuța electronică. Mai mult, poți avea acces și offline la documentele companiei, contactează specialiștii cloud FOTC pentru a afla și mai multe trucuri utile pentru activitatea ta office.

În ceea ce privește disponibilitatea pe diferitele sisteme de operare, Workspace este disponibil în sistemele Android, OS, Windows, Chrome și altele. Atât pentru dispozitivele desktop sau mobile, aplicațiile Google Workspace se pot accesa direct din browser sau sub formă de aplicație independentă.

Un sistem integrat hardware și software îți poate fluidiza și mai mult lucrul cu suita Google Workspace. Pentru astfel de nevoi, există computerele Chromebook bazate pe sistemul de operare Chrome OS. Cea mai mare parte a procedurilor de lucru pe un astfel de computer se realizează complet în cloud și în aplicații din ecosistemul Google.

De ce ai colabora cu un partener Google pentru kit-ul de productivitate Google Workspace?

Pentru a obține cele mai avantajoase costuri și cele mai bune reduceri de preț pentru Workspace, încearcă colaborarea cu un partener oficial Google. Cu un ghid experimentat, nu te vei pierde printre sute de direcții de dezvoltare din cloud.

Compania FOTC este un astfel de partener premium Google, o companie locală specializată în sprijinirea clienților în procesul de transformare digitală. Echipa noastră a cultivat expertiză și conexiuni în strânsă colaborare cu Google Cloud din anul 2014 pentru a îți oferi ție și altor mii de alte companii europene cea mai bună experiență posibilă în cloud.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Google Workspace, #aplicatii, #platforme , #aplicatii