Vrei sa treci de la iPhone la Android? Transferul de date va fi foarte simplu

Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 08:09
11824 citiri
Vrei sa treci de la iPhone la Android? Transferul de date va fi foarte simplu
Foto: Pixabay

Sarcina de transferare a datelor personale dinspre iPhone catre un telefon cu Android va deveni extrem de simpla, curand, datorita unei noi facilitati lansate de Google.

Atat Apple, cat si Google incearca sa faca tranzitia de la sistemul rival la cel propriu cat mai simpla, pentru a usura procesul de migrare a utilizatorilor. In caz contrar, un utilizator care doreste sa schimbe taberele ar putea fi descurajat de cantitatea mare de informatii pe care ar trebui sa o copieze manual.

In acest sens, Google anunta o noua facilitate a aplicatiei Google Drive pentru iOS, care va realiza automat copierea datelor personale. Astfel, aplicatia va salva pe serverele Google agenda, calendarul si fotografiile.

Poti instala al doilea update major pentru iOS 10 - Ce se va intampla cu iPhone-ul si iPad-ul tau

In cazul migrarii de la iOS la Android, dupa acest back-up, urmeaza pasul 2. Acesta presupune copierea pe telefonul cu Android a datelor de pe serverele Google, prin intermediul aceleiasi aplicatii Google Drive.

Google oferea si pana acum posibilitatea copierii datelor personale de pe iOS, insa fiecare tip de informatie era salvata prin intermediul aplicatiei aferente. Acum, aceste date sunt copiate automat, printr-o singura operatiune.

In functie de cantitatea de date personale stocate pe telefon, procesul poate dura de la cateva minute pana la cateva ore. In tot acest timp, aplicatia Google Drive trebuie sa fie activa pe ecranul telefonului.

Functia de backup automat face parte dintr-o noua versiune a aplicatiei Google Drive care va fi disponibila utilizatorilor de iOS in urmatoarele zile.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#migrare iPhone Android , #Android